Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell i Sverige

Vi har et stort utvalg av hoteller i hele Sverige, enten du er på jakt etter et sentralt hotell i Stockholm, Göteborg og Malmö eller andre byer. Velg mellom alt fra budsjett til luksus, fra nord til sør!

Hotell for enhver smak

Enten du vil ta del i det pulserende utelivet i storbyene med shopping og andre forlystelser, eller vandre rundt i de nordiske skogene og oppleve midnattssolen, så finnes det noe for enhver smak! Vi tilbyr hoteller i flere prisklasser. Barnevennlig, kun for voksne, design eller budsjett? Valget er ditt.

Populære svenske storbyer

Er du sugen på en weekend eller staycation i en av våre storbyer? Sjekk inn på et av våre mange hoteller i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Sommer i Sverige

I Sverige finnes det et stort utvalg av severdigheter, uansett hvilken årstid du velger å reise hit på. De fleste svensker vil nok anbefale å reise hit om sommeren, da det finnes ekstra mye å se og gjøre i Sverige på denne tiden av året. Med lange, lyse netter, levende skjærgårder, båtliv og stort utvalg av kultur- og musikkfestivaler rundt omkring i hele landet, er det nesten umulig å kjede seg! For ikke å glemme den store høytiden Midtsommer i slutten av juni og de festlige krepsegildene i august og september.

Vinteropplevelser

Har du booket din reise til Sverige om vinteren? Da kan du glede deg! Selv om den lyse sommeren har sin sjarm, så er dette tiden på året da du kan nyte vintersport som langrenn- og slalåm. Byene pyntes med lys og dekorasjoner, og svenskene varmer seg innendørs på barer, caféer og restauranter. Sjekk inn på et av våre spahoteller og skjem deg selv bort med basseng, boblebad, pleiende behandlinger, badstue og kalde vinterbad for de som er ekstra modige. Reiser du nordover til Luleå eller Gällivare kan du kjøre hundespann – og kanskje også få et glimt av nordlyset. Kontakt våre hoteller sånn at personalet kan gi deg tips om de mange lokale og spennende severdigheter som du ikke må gå glipp av!

Tips til opplevelser

Sveriges beste shoppingområder og overnattingssteder

12 familievennlige sommeraktiviteter i Sverige

Stemningsfulle julemarkeder i Sverige

Flere land

Danmark
Finland
Litauen
Norge

Les mindre
110 hotell i Sverige

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.