Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel C Stockholm Stockholm ,  Sverige

Hotel C Stockholm

Stockholm,  Sverige

Hotel C Stockholm er et moderne hotell midt i sentrale Stockholm, med sentralstasjonen som nærmeste nabo. Med restaurant, bar, konferansemuligheter og ICEBAR har vi vårt hjerte og sjel i Stockholm.

Hotel C Stockholm 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,2
av 10
Vurdering av Hotel C Stockholm

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Hotel C Stockholm ligger på Vasaplan, midt i sentrale Stockholm. Vi har vårt hjerte og vår sjel i Stockholm, og håper vi kan dele vårt syn på Sveriges hovedstad med deg.

Beliggenhet

Her befinner du deg midt i Stockholms sentrale bydel, og bare tjue minutter fra Arlanda Airport, takket være Arlanda Express som ligger vegg i vegg med hotellet. Stockholms sentralstasjon finnes også rett rundt hjørnet med tog, tunnelbane og busser. Les mer om Stockholm her.

Rom

Alle hotellrom på Hotel C Stockholm gjennomgikk en omfattende renovering i 2012, og i alle rom viser vi øyeblikk fra Stockholms gater og torg, gjennom fantastiske fototapet på veggene. Bilderne er tatt av de dyktige Stockholmsfotografene Gunnar Smoliansky, Dawid (Björn Dawidsson), Bruno Ehrs og Hans Hammarskiöld.

Restaurant

I januar 2019 vil en helt ny restaurantopplevelse se dagens lys her på Hotel C Stockholm. Ved hjelp av de svenske smakene salt, syre og ekte sukker, i tillegg til fantastiske råvarer, er vi på jakt etter definisjonen av svensk Comfort Food. Vi kidnapper sansene dine og tar deg tilbake til de naturlige, sentimentale og fantastiske svenske smakene. Les mer om vårt nye restaurantkonsept her.

Etter en god natts søvn ønsker vi deg velkommen med en stor og variert frokostbuffet.

ICEBAR

Ikke gå glipp av ICEBAR by ICEHOTEL - verdens første permanente isbar. Her er det -7°C året rundt, og alle innredning - inkludert glassene! - er laget av ren og klar is fra Torneelven i Jukkasjärvi.

Kontakt

  • Vasaplan 4 11120 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-Centralen

Buss

Buss 53 fra Slussen eller Odenplan,
holdeplass Vasagatan/Kungsgatan

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Centralstation.
Reisen tar 20 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00 eller
Über (last ned app for booking).

Om Hotel C Stockholm

Antall rom

367 rom

Antall konferanselokaler

11 stk - plass til 90 deltagere

Avstand flyplass

Arlanda: 36,2 km, ca 27 minutter

Avstand lokaltrafikk

Tunnelbane T-Centralen: 20 m
Togstasjon Stockholm C: 20 m
Arlanda Express: 20 m
Bussholdeplass Vasagatan/
Kungsgatan: 50 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.