Medlemskap
Få oversikt over hotellbookingene dine med appen vår. Den er tilgjengelig for iOS og Android.

Med appen blir hotelloppholdet ekstra behagelig

Skaff appen her:

Last ned appen

Få en smidig hotellopplevelse med appen vår. Book hotell, få full oversikt over bookingene dine og frihet til å betale og sjekke inn når du vil.

Book hotell

Book opphold i appen og få bookingen rett i lomma. Appen er tilgjengelig på de fleste nordiske språk på både iOS- og Android-telefon.

Oversikt over bookinger og bonuspoeng

Ha full oversikt og kontroll over bookingen din hvor enn du går. Dukker det opp noe som gjør at du må avbestille? Det fikser du lett i appen.

Smidig inn- og utsjekk

Har du dårlig tid? Eller er det bare kjedelig å stå i kø? Sjekk inn og betal i appen, så kan du gå rett til rommet. Døra kan du åpne med mobilnøkkelen.

Mobile key for the app _original

Slipp køen og gå rett til rommet

Nå trenger du aldri mer holde styr på nøkkelkortet. Ved innsjekk kan du aktivere en mobilnøkkel i appen. Den åpner dører og heiser for deg så lenge du bor på hotellet!

Add on options in the app_original

Tilpass oppholdet til deg med tilvalg

Vil du sjekke inn tidligere eller bli lenger i senga? Kommer du sent og sulten til hotellet? Vil du overraske barnet ditt med en liten overraskelse? Tilvalg gjør oppholdet ditt ekstra personlig.

Restaurant voucher app_original

Ha restaurantkupongen lett tilgjengelig

Når du som er medlem bor på et Quality Hotel™, Clarion Hotel® eller et frittstående hotell, får du en restaurantkupong i appen. Vanskelig å miste – lett å bruke.

My page in the app_original

Full kontroll over bonuspoengene dine

Se poengtransaksjoner, pugg medlemsfordeler, bruk poeng, administrer medlemskapet ditt og mer.

App choose room

Velg favorittrommet

Liker du å bo høyt oppe? Eller så nærme bakken som mulig? I nærheten av heisen? Med utsikt mot gata eller bakgården? Velg favorittrommet ditt om du har et! (Tilgjengelig på utvalgte hotell.)