Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Sverige

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Winn, midt i sentrum av Gävle med nærhet til shopping og serverdigheter. Med et stort tilbud av konferanse- og møterom, bar- og restaurant Brasserie Absint og relaxavdeling med gym og basseng er dette en naturlig møteplass.

Clarion Hotel® Winn 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Winn

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Hotel Winn er ikke bare møteplassen for de lokale, men også et internasjonalt hotell med konferansemuligheter, bar, restaurang, relaxavdelning med gym och pool. Hotellet ligger i hjertet av Gävle, nært til både shopping og kultur.

Et av Gävles største hotell

Med 220 rom og 15 konferanselokaler er Clarion Hotel Winn et av byens største hotell. Vår sentrale beliggenhet, i nærheten av Gavle konserthus og Gavlehov arenaby, vårt herlige miljø og engasjerte personale, gjør valget av hotell lett for deg som gjest.

Restaurant og bar - Brasserie Absint

Vår restaurang Brasserie Absint er den perfekte plassen for morgenkaffe, businesslunsjen, middagsdaten eller bare å slappe av med en drink i hyggelig selskap. Restaurangen gir deg en moderne brasserifølelse, med en internasjonal inspirert meny som byr på spennende smaker.

Møte og konferanser

Vår komplette konferanseanlegg passer for mindre møter, større konferanser og sammenkomster av alle slag. Les mer om konferanse her.

Relaxavdeling med Gym og Pool

Start dagen med ett par lengder i bassenget eller en treningsøkt i vårt nyrenoverte gym med kondisjonsmaskiner og vekter. Bassenget passer også for plasking og lek for både store og små gjester. Slapp av i badstuen før middagen eller skjem deg bort med en behandling av våre spaterapauter.

Handikapptilpassede rom

Vi har et antall handikapptilpassede rom, utformet for å forenkle besøket om du har problemer med å bevege deg, eller sitter i rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikapptilpassede rom og fasiliteter.

Velkommen til Clarion Hotel Winn - Gävles levende møteplass.

Kontakt

  • N. Slottsgatan 9 80138 Gävle , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Tog till Gävle sentralstasjon.

Buss

Buss till Gävle sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Gävle Taxi, tel. +46 26 12 90 00 og taxi Stor och Liten +46 26 10 70 00.

Om Clarion Hotel Winn, Gävle

Antall hotellrom

220 stk - 493 sengeplasser

Antall konferanselokaler

15 stk - kapasitet for totalt 650 personer

Avstand flyplass

Arlanda flyplass: 14 mil, ca 1,5 time

Avstand lokaltrafikk

Gävle sentralstasjon: ca 750 m

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.