Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Sentralt i Sundsvall med shopping i Stenstan bare ett par kvartal unna. Hotellet passer like bra for forretningsreisende som for familieferie. Vi har 201 rom, 25 konferanseslokaler, lobbybar, fest-etasje og parkeringshus. Velkommen til oss!

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Sundsvall har noe for enhver smak! Med 3000 m² med konferanselokaler og våre moderne restauranter, er anlegget et av de mest komplette i Sundsvall.

Med fokus på konferanse

I konferanseetasjen har vi 17 konferanse- og grupperom. I tillegg har vi tilgang til Filmstadens åtte salonger og romslige foajé - perfekt for forelesninger og seminarer. Kinoen er i hovedetasjen i samme hus.

Parkering

Det er parkeringsplasser og varm garasje i tilslutning til hotellet. Du kan ta heisen rett opp til resepsjonen, konferanseetasjen eller etasjene med rom. Prisen for garasjeplass er 170 SEK/døgn, og det kan du betale sammen med hotellregningen. Garasjeplass kan ikke reserveres i forkant.

Avenys restauranter

Fra banketthall til konsertsal til jazzklubb. Scen Avenue har Sundsvall bredeste underholdningsutvalg. Med restaurantlokaler over to etasjer, har vi et stort utvalg av underholdningsmuligheter kombinert med muligheten til å bare sitte ned, slappe av og sosialisere over middag og drikke.

Sundsvall når du har fri

Quality Hotel Sundsvall ligger noen få minutters gange fra Sundsvalls vakre steinby, som har all shopping og servicetjenester du kan ønske deg. Avenys Restauranter og biografen gir deg mange muligheter for underholdning på huset. För barn rekommenderar vid gärna ett besök på badelandet Himlabadet eller Trolska skogen. Om sommeren er det mange vakre strender langs kysten av Sundsvall, og om vinteren kan vi tilby gode langrennsløyper og skisenter i nærheten.

Kontakt

  • Esplanaden 29, Box 746 852 36 Sundsvall , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Fra busstasjonen Navet i Sundsvall følger du gaten Esplanaden sørover ca 500 m. 

Fra sentralstasjonen

Når du kommer til togstasjonen og ser vestover ser du skiltet Quality Hotel Sundsvall på en høy mørkerød bygning. Gangavstand ca 500 m

Ankomst nærmeste flyplass

Sundsvall Timrå Airport 23 km. 

Om Quality Hotel Sundsvall

Antall hotellrom

201 rom - 429 senger

Antall konferanselokaler

25 stk -  plass til 1433 deltagere

Avstand flyplass

24 km - ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

lokaltrafikk 400 m

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.