Medlemskap
Rooftop pool at spa hotel Clarion Hotel Sundsvall.

Slapp av på spa i herlige Sverige

Lengter du etter en avslappende spaweekend? Eller kanskje bare et sted å koble av i noen timer? Du trenger faktisk ikke å reise langt! I vårt kjære naboland, Sverige, finner du en mengde fantastiske spahotell og enestående spa – i alt fra pittoreske Smygehuk i sør til staselige Kiruna i nord.

Spaopplevelser for enhver smak

Uansett om du vil nyte en varm badstu i naturlige omgivelser eller slappe av ved et takbasseng midt i storbyen, kan du være sikker på at Sverige kan tilby den perfekte spaopplevelsen for deg. Om du liker å koble av til lyden av duvende bølger finner du for eksempel mengder av spaanlegg langs kysten. I nord finner du til og med spahotell med utsikt over fantastiske fjellområder! Hvis du besøker en større by kan du sjekke inn på et eksklusivt spahotell i nærheten av shoppingmuligheter og uteliv.

Finn ditt favorittspa i vårt langstrakte naboland

Hva er viktig for deg når du skal unne deg en weekend på spa? For noen holder det lenge med et oppvarmet basseng, mens andre vil booke seg inn for luksuriøse skjønnhets- og massasjebehandlinger. Noen anser heller trening som den beste måten å slappe av på. Drøm deg igjennom Sveriges store, varierte utvalg innen herlige spafasiliteter, og finn et sted du vil dra til og kanskje til og med vende tilbake til.