Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Umeå Umeå ,  Sverige

Clarion Hotel® Umeå

Umeå,  Sverige

Clarion Hotel® Umeå er Umeås nye hverdagsrom! Her kan du slappe av på takterrassen med utsikt over Umeälven. Du kan nyte et bedre måltid i brasserie NÒR, ta en drink i skybar, slappe av i Elements Spa eller holde din neste konferanse. Velkommen!

Clarion Hotel® Umeå 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Umeå

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vegg i vegg med den vakre Umeälven ligger Clarion Hotel® Umeå. Det romslige hotellet er designet for å være den naturlige møteplassen i helgene, for konferanser og for underholdning. 

Umeås nye møteplass

Hotellets 14 000 kvm er fordelt på 13 etasjer, 270 hotellrom og 15 konferanserom, hvorav en bankettsal på 492 kvm som kan deles opp i mindre saler. På toppen av hotellet finner du brasserie NÒR, skybar, takterrasse, treningsstudio og Elements Spa med basseng og badstue. I tilknytning til lobbyen ligger restaurant Ùma med terrasse, hvor frokost, lunsj og konferansemåltider serveres. Stuen vår, Living Room, ligger i hotellets første etasje med komfortable loungemøbler, bar og stemningsfull musikk. Hoteller er ikke bare en stor bygning med mange senger og god frokost, men også et pulserende sted å møtes, uansett formål.

Skybar, takterrasse og brasserie NÒR

Øverst i 13. etasje ligger brasserie NÒR som hyller det nordiske kjøkkenet, samtidig som det henter smaker fra Europa. I vår restaurant med takterrasse rett ved Umeåälven kan du nyte kreativiteten til våre kokker. Vi er overbevist om at du vil føle deg som hjemme i denne koselige og livlige restauranten. I restaurant NÒR ligger også skybar og takterrassen i et solrikt, sørvendt område. Vil du vite mer om NÒR og booke bord? Klikk her: NÒR

Elements Spa Umeå - med panoramautsikt over vakre Umeå

På hotellets øverste etasje ligger Elements Spa, et toppmoderne spa som vil vekke alle dine sanser for å få deg i rett stemning. Her finner du et loungeområde, hvor du kan slappe av med noe å drikke. I selve relax-avdelingen er det badstue og varmebasseng med uslåelig utsikt over Umeå og Umeåälven. Noen helger inviteres det inn til Pool Club, for å få opp pulsen. Elements Spa er tilgjengelig for gjester ved hotellet, og for deg som bare elsker spa.

Mer om Elements Spa Umeås booking finner du her: Elements Spa

Umeås høyeste treningsstudio

For deg som ønsker å trene, finner du hotellets treningsstudio i øverste etasje. Her finner du blant annet tredemøller, treningssykler, manualer og annet treningsutstyr. Uansett om du løper på tredemølle, tråkker på treningssykkelen, løfter manualer eller annet, trener du til en unik utsikt over alle hustakene i Umeå by.

The Living Room - et rom med mange formål

I første etasje ligger vårt Living Room med komfortable sitteplasser, en stor innbydende bar og store vinduer som gir en direkte nærhet til Umeås livlige gater. Ulike dager byr på ulike opplevelser. I Living Room kan du for eksepmel drikke en kopp kaffe til lunsj og lese dagens aviser, en annen dag kan du lytte til fin musikk fra en DJ, samtidig som du mingler rundt med en god drink fra baren. 

Konferanse og events for alle

Clarion Hotel Umeå har, i tilegg til den store oppdelingsbare bankettsalen på 492 kvm, også 12 andre konferanselokaler med ulike utforminger og størrelser. I disse lokalene er det muligheter for alt du kan tenke deg: styremøter, kunstutstillinger, foredrag, konserter og mye mer. For mer informasjon eller booking, ta kontakt med oss!

Kontakt

  • Storgatan 36 903 26 Umeå , Sverige

Vanlige spørsmål

Finne frem til hotellet

Buss og tog og kollektivtransport

Umeå Centralstation ligger 1,5 km unna hotellet, å gå tar 12 minutter.
Det tar også 11 minuter å gå til Umeå Busstation.

Fra flyplassen

Umeå Airport ligger 5 km unna, man kan ta flybussen mot Umeå C, du bruker rundt 8 minutter med bil eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Umeå Taxi +46 90 77 00 00 eller Eco Taxi +46 90 911 91

Om Clarion Hotel Umeå

Antall hotellrom

270 rom

Antall møterom

16 stk

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.