Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Bodensia Boden ,  Sverige

Quality Hotel™ Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel Bodensia er et moderne konferansehotell i hjertet av Boden med seks fleksible konferanserom, egen restaurant, og relaxavdeling på toppen av hotellet. Et hyggelig hotell som passer like bra til effektive møter som til herlige weekends.

Quality Hotel™ Bodensia 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
3,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

3,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Bodensia

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Hjertlig velkommen til å sjekke inn på Quality Hotel Bodensia, et business- og konferansehotell i hjertet av Boden. Dette er et moderne og innbydende byhotell tilpasset reisende som setter pris på kvalitet.

Bodens tilbud rett rundt hjørnet

Her finner du shoppingsenter, kultursteder og treningsløyper bare rundt hjørnet. Og med hotellets 11 etasjer har man alltid storslått utsikt, varm atmosfære og førsteklasses service. Quality Hotel Bodensia ligger vegg i vegg med Enter Galleria som er Bodens største kjøpesenter. Her finnes rundt 15 butikker, alt fra mindre spesialbutikker til større kjeder. Du trenger med andre ord ikke å forlate bygget, alt du trenger finnes her.

Rom for store tanker

Konferanse, kurs, seminar, kick-off eller teambuilding. Det finnes mange anledninger til å møtes utenfor arbeidsplassen. På Quality Hotel Bodensia har vi fem velutstyrte konferanserom i forskjellige størrelser med plass til kreative utskeielser og store tanker. 

Weekend i Boden

Velger man å besøke Boden med venninnene eller familien istedet, finnes det en mengde morsomme og hyggelige aktiviteter bare et steinkast fra hotellet; shoppingsenter, forsvarsmuseeum og badeland for å nevne noen.

Relax på toppen av hotellet

Etter en lang og hendelsesrik dag kan du avslutte i relax-avdelingen oppe i 10 og 11 etasje. Etasjene rommer fem badstuer, samtlige med vidunderlig utsikt over Boden og omegn. Her kan dere koble av på tomannshånd, snakke ut etter konferansen eller stresse ned med hele familien samlet.

Kontakt

  • Kungsgatan 47 961 35 Boden , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Boden sentralstasjon.

Buss

Bussholdeplass: Medborgarplatsen, eventuelt Kvarnängen.

Taxi

Vi anbefaler Boden Taxi, +46 0921-177 10
eller Minicab, +46 92 16 40 00.

Om Quality Hotel Bodensia

Antall hotellrom

100 stk - 216 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

5 stk - Plass til 400 deltagere

Avstand flyplass

Luleå Airport: 42 km

Avtand lokaltrafikk

Bodens sentralstasjon: 1 km
Bussholdeplassene Medborgarplatsen og Kvarnängen: 5 min gange

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.