Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell på Færøyene

Færøyene er mange naturelskeres drømmedestinasjon. Strawberry åpner nå hotell ved hovedstaden, Tórshavn, slik at du kan bo luksuriøst og sentralt mens du utforsker både natur og kultur i uberørt Nord-Atlantisk skjønnhet.

En uberørt verden av naturopplevelser

Ved å reise til Færøyene åpner du døren til en verden av uberørt natur, eventyr og kultur. De 18 øyene som ligger i det nordlige Atlanterhavet, midt mellom Island, Norge og Skottland, byr på dramatiske fjellandskap, majestetiske fossefall, og vakre, grønne enger. En destinasjon som virkelig gir en følelse av å være borte fra hverdagens stress og mas.

Overnatting

En av de beste overnattingsmulighetene på disse fantastiske øyene er Hotel Føroyar. Beliggende på høydedraget Oyggjatangi, har du en panoramautsikt over hovedstaden Tórshavn og den omkringliggende naturen. Hotellet kombinerer moderne komfort med tradisjonell færøysk atmosfære, og gir deg en opplevelse du sent vil glemme.

Aktiviteter og severdigheter

Når det kommer til aktiviteter på Færøyene, er mulighetene nærmest uendelige. Ta en tur til den sjarmerende landsbyen Gjógv, kjent for sitt naturlige klippebasseng og vakre omgivelser. Utforsk de utallige turstiene som snor seg gjennom den storslåtte naturen, eller dra på en båttur for å oppleve øyene fra havet. Eller opplev den gjestfrie kulturen mens du lærer et par gloser på det lokale språket, færøysk. 

Uansett om du er ute etter avslapning eller spenning, har Færøyene noe å tilby enhver reisende. Gjør deg klar for en unik opplevelse, og la deg fortrylle av denne skjulte perlen i Nord-Atlanteren.

Les mindre
1 hotell i Færøyene

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.