Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Västerås

Skal du til Västerås og trenger hotell? Vi har flere hoteller som ligger sentralt i Västerås. Bo ved sentralstasjonen, severdigheter, koselige restauranter, barer, kaféer og shoppinggater.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!
Våre hoteller i Västerås

Vi har flere hoteller som ligger sentralt i Västerås. På Clarion Collection® Hotel Etage bor du i hjertet av byen med shopping rett rundt hjørnet. Hvis du vil bo ordentlig nært avgangene fra Västerås centralstation, passer Comfort Hotel® Västerås perfekt med bare 10 meter til stasjonen. Uansett hotell, bor du med gangavstand til Västerås sine mange severdigheter og restauranter!

Severdigheter i Västerås

For å få et ordentlig bilde av byen er det ikke en dum idé å begi seg ut på en byvandring. Begynn i Kyrkbacken, Västerås eldste bydel, og rusle blant trehus og grender. Västerås Domkyrka ligger ikke langt unna, det er Sveriges tredje største domkirke og er absolutt verdt et besøk. Andre historisk verdifulle severdigheter er Proban, som er Sveriges eneste bevarte skolefengsel, og Karlsgatan 2, som består av to muséer; Västerås konstmuseum og Västmanlands läns museum. Andre populære steder å besøke i Västerås er byens Botaniska trädgård, Västerås Slott og Djäkneberget, en sentral bypark med en koselig restaurant.

Morsomme aktiviteter med familie, venner og kolleger

Västerås tilbyr en ekte buffet når det kommer til aktiviteter og ting å gjøre med venner, familie eller kolleger. Begi deg ut på Svartån og opplev Västerås fra et stand up paddle board. Sveriges første trampolinepark, Yoump, er et populært besøksmål for barna. Hvis du er av den eventyrlystne typen kan du begi deg ut på hengebroer, netting og zipline-baner høyt oppe blant trærne på Björnögårdens höghöjdsbana! For den som ikke er redd for å bli våt, har vi Västerås Cable Park der du kan stå på vannski, kneeboard og wakeboard ved hjelp av en strømdrevet linebane. Eller test hjernekapasiteten og samarbeidsevne hos spennende og utfordrende Prison Island! Velg og vrak!

Smidig kommunikasjon

Det finnes mange forskjellige reiseveier til Västerås, uansett om du reiser innenriks eller kommer fra utlandet. Fra Stockholm-Västerås flygplats tar det ca. 8 minutter med bil til Clarion Collection Hotel Etage og Comfort Hotel Västerås, mens det tar en drøy time hit fra både Stockholm Arlanda Airport og Stockholm Skavsta Airport. I tilknytning til Västerås city ligger Västerås centralstation, med togtrafikk, bussterminal og flybusser. Clarion Collection Hotel Etage ligger ca. 500 meter fra sentralstasjonen, mens Comfort Hotel Västerås kun er 10 meter unna.

Reisemål i nærheten

Eskilstuna
Uppsala
Södertälje
Stockholm Arlanda

Les mindre
11 hotell i Västerås

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.