Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sense Luleå ,  Sverige

Clarion Hotel® Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense er et førsteklasses forretningshotell som er bygget for spennende møter i hjertet av Luleå. Byens tilbud av kultur, uteliv, mat og shopping finner du rett rundt hjørnet.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Sense byr på en avslappet kontinental atmosfære, der det norrländske solide møter sofistikert eleganse med moderne holdninger- midt i Luleå.

Midt i Luleå

Med pulsen fra gågaten i ryggen og utsikt over Norra Hamn, ligger Clarion Hotel Sense. Her får du smake på en helt ny hotellopplevelse, med alla sansene på en gang. Du bor smått og smart eller stort og romslig. Stein og stål i ett flott fargespill. Avslappnet atmosfære blandet med lekfull eleganse. Stadens tilbud av kultur, byliv, mat og shopping finner du rett rundt hjørnet.

Restaurant og bar 

Hva skjer når det robuste norrlandske kjøkkenet møter mystikken fra et myldrende Manhatten? Kitchen & Table by Marcus Samuelsson har svarene. En imponerende utsikt over viken og byens takåser får du på kjøpet. Benytt muligheten til å besøke lobbybaren. Byens storstue og et dynamisk møtested for mennesker i farta, med livemusikk om kvelden. Synk ned i behagelige sofaer og nyt av de beroligende lysspillene med inspirasjon fra de fire årstidene.

Spa og gym

I vårt spa kan du samle krefter. I en varm pool. Med fotbad. Eller japansk spabad. Og opplev årets skiftninger i årstidsbastuen.

Konferanse

Noen atmosfærer lokker det beste ut av mennesker. Noen smaker glemmer du aldri. Noen møter forandrer alt. På Clarion Hotel Sense tilbyr vi 15 konferanserom med en total konferansekapasitet på 800 personer.

Kunst

Opplev de ulike årstidene. Tolket av kjente fotografer og lysdesignere. Se lyset, mørket, viddene, isløsningen, vårfloden, sommervarmen og høstens intensive skuespill i farger. Det er Clarion Hotel Sense.

Miljø

Våre mirakler. Underjordiske vannmagasiner – akvifærer – som kjøler om sommeren og varmer om vinteren. De er en av årsakene til at vi har den høyeste miljøklassifiseringen som en bygning kan ha.

Handicaptilpasset

Hos oss skal alle gjester bo storstilt. Våre handikapptilpassete rom er utformet med tanke på gjester som er avhengig av rullestol, hørsel- eller synsskadde. Bred døråpning, parkettgulv, bad med håndtak ved dusj og WC, opphøyd vask og nedsenket serviettbeholder.

Kontakt

  • Skeppsbrogatan 34 972 32 Luleå , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Luleå togstasjon

Buss

Ekspressbuss til Luleå busstasjon
Lokalbuss til holdeplass Smedjegatan

Fra Luleå Airport

Flybuss til Luleå busstasjon

Taxi

Vi anbefaler
Luleå Taxi, tel +46 920 100 00

Om Clarion Hotel Sense

Antall hotellrom

228 rom

Antall konferanselokaler

15 stk - plass for totalt 800 deltagare

Avstand flyplasser

Luleå Airport: 7 km, ca 10 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdelplass: ca 100 m

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.