Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Örebro Örebro ,  Sverige

Clarion Hotel® Örebro

Örebro,  Sverige

Clarion Hotel Örebro ligger i restaurantgaten Kungsgatan Örebro. Med 300 meter til slottet og en kort gåtur til historiske Wadköping bor du så sentralt det går. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Örebro 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Örebro

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Hotel Örebro er ditt hotellvalg for konferanser, weekendferier og overnattinger i sentrale Ørebro. Hos oss står kunst, musikk og service i fokus, og det finnes noe for alle. Og det merker vi, for vi er like populære blant Ørebroere som hotellgjestene. 

Midt i Ørebro

Clarion Hotel Örebro med sentral beliggenhet i byen og sjarmerende omgivelser. Hotellet ligger strategisk til i Örebro, noe som gir gjestene enkel tilgang til byene severdigheter og aktiviteter. Med nærhet til vakre parker, historiske steder som Örebro slott og mulighheter for avslappende turer langs Svartån. Denne beliggenheten bidrar til et minneverdig opphold hvor gjestene kan nyte både byens livlige energi og parkens ro.

Fargesterke rom

Fra Clarion Hotel Örebro har du byen like utenfor døren. Ørebros restauranter, shopping og kulturtilbud venter rett rundt hjørnet. Her kan du lese om Ørebro. Våre 136 hotellrom er innredet i forskjellige stiler, alt fra klassisk eleganse til moderne stil som skiller seg ut. Gjennom en kombinasjon av sterke farger og mønstrer skaper vi en rekke forskjellige miljøer.

Musikhotell

Hos oss kan du oppleve fantastiske konserter. Gjennom årene har både etablerte og nye artister underholdt fra scenen. De flest ehotellrommene våre er også inspirert av musikk, fra blant annet Aretha Franklin og Queen. 

Wellness

Vår velværeavdeling er et sted som streber etter å tilby deg en helhetlig opplevelse for kropp og sjel. Her finner du tørr- og dampbadstue, varm kilde og opplevelsesdusjer. Hotellet tilbyr også treningsrom. Her kan du lade opp, slappe av og investere i deg selv.

Handikapptilpassede rom

Vi har et antall handikaptilpassede rom, utformet for å forenkle besøket ditt om du har behov for det. Kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt

  • Kungsgatan 14 70211 Örebro , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Ørebro sentralstasjon eller 
Ørebro Södra stasjon.

Buss

Ekspressbuss till Ørebro sentralstasjon.
Lokalbuss till bussholdeplass Våghustorget.

Taxi

Vi anbefaler Taxi VIFT, +4619-57 57 57

Om Clarion Hotel Örebro

Antall hotellrom

136 stk - 270 sengeplasser

Antall konferanselokaler

6 stk - plass for totalt 130 deltagare

Avstand flyplasser

Örebro Airport: 13,5 km, ca 15 min.
Vi anbefaler at du forhåndsbestiller taxi.
Arlanda Airport: 203 km, 
ca 2 tim og 15 min.

Avstand lokaltrafikk

Ørebro sentralstasjon: 1 500 m
Ørebro Södra station: 900 m 
Bussholdeplass Våghustorget: 200 m

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.