Medlemskap

Om Strawberry

Hvem er Strawberry?

Strawberry er portalen til en hel verden av hotell, møter, restauranter og spa. Samtidig kan medlemmer nyte godt av ytterligere fordeler. Gjennom vår nettside og app får du tilgang til muligheter over hele Norden gjennom vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry er ikke som alle andre selskap. Vi er en rebell i hotellbransjen, med et varmt bankende hjerte. Vi bygger virksomheten vår på tre viktige og samvirkende pilarer: People, Planet og Profit.

People

En grunnleggende del i jobbkulturen vår handler om menneskene vi omgir oss med og møter hver dag. Innen dette området har vi to strategiske fokusområder – mangfold og utvikling.

Planet

Å redusere miljøpåvirkning og verne om planeten vår er en av våre absolutt viktigste oppgaver. Vårt mål er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030. For å komme dit har vi to strategiske fokusområder – bygninger og mat og drikke.

Profit

Vi anser at hver krone som tjenes på en etisk og ansvarsfull måte er verdt mer. Dette er den sterkeste kjernen i vår filosofi, som altså består av alle tre grunnpilarer: People, Planet og Profit.

A guy lying in the grass laughing.

En verden av opplevelser

Vi har en tydelig ambisjon: Å skape et økosystem av mange ulike opplevelser for alle, over hele Norden. Dette skal vi kombinere med flere partnertilbud og fordeler til medlemmene våre. For det er det Strawberry skal være - en verden av opplevelser!

Visjon og verdier

Energi, mot og begeistring

Vår virksomhet er basert på tre kjerneverdier – energi, mot og begeistring. Vi streber etter å være et annerledes selskap, en rebell i bransjen, med et varmt bankende hjerte. Og målsettingen strekker seg lengre enn viljen til å endre hotellbransjen. Vi ønsker å gjøre verden til et bedre sted å være, jobbe og reise i.

Two girls jumping down in to a lake in Sweden.

WeCare

La oss endre verden til det bedre

Strawberry har en ambisjon om å gjøre verden til et bedre sted. Med filosofien om å aldri slå seg til ro, er vårt oppdrag tydelig: å utforske nye og mer bærekraftige løsninger, og å ha Room for All. Det er to ting vi verdsetter mer enn noe annet; mennesker og planeten vår.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Jobb

Bli en del av Strawberry

Vi er en samling av unike individer som drives av energi, mot og begeistring. Sammen skaper vi fantastiske opplevelser, hver eneste dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer opplever mer

Bare gode grunner til å bli medlem

Rabatt på hotellrom. Førsteprioritet på tilbud og nyheter. Bonuspoeng som du kan booke hotellrom for. Gratis kaffe – når du vil. Gjør som 2,6 millioner andre; bli medlem.