Vi kan ordne rimelige avtaler eller bedriftsrabatter som passer til din bedrift og dine reisemønstre - uansett om du har et enkeltpersonsforetak eller er en del av en multinasjonal organisasjon.

Coffee shop break_16_9

Om din bedrift forventes å bruke minst 50 hotellnetter i året, kan du regne med å få en bra pris hos oss. Vi tilpasser avtalen etter deres behov - send deres bedriftsopplysninger, så kontakter vi dere med et uforpliktende tilbud.

Rabatterte hotellpriser uansett hvor i Norden dere reiser

Søk om bedriftsavtale ved å fylle ut vårt skjema med informasjon om din bedrifts forventede reisebehov. Deretter kontakter vi deg med forslag til en skreddersydd avtale som passer deg, din organisasjon og dine medarbeidere.

Interesseskjema

Færre enn 50 hotellnetter - ikke noe problem

Du reiser kanskje ikke så mye i jobben? Om du forventer å bruke mindre enn 50 hotellnetter per år, har vi et alternativ for deg. Kjøp vårt hotellpass, 10 Times Business. Det passer for de som har mindre reisebehov, som foretrekker å foreta en engangsbetaling eller som ønsker å unngå kompliserte reiseregninger. Samtidig får du forutsigbarhet med en fast pris per overnatting. Hotellpasset er lastet inn med 10 hotellnetter og kan deles av flere ansatte, ettersom det ikke er personlig.

Les mer om 10 Times Business og kjøp her


Smidig hotellbooking med personlig medlemskonto

For å booke hotellrom med bedriftsavtale, må dine medarbeidere bli medlem av Strawberry. Medlemskapet er personlig og det er enkelt å bli medlem på egen hånd. Det er selvsagt gratis, og man får en rekke medlemsfordeler som kan brukes på overnattinger eller om man drar innom i forbifarten. Overnattinger kan bookes via vår hjemmeside eller i appen vår. Der er det også lett å holde oversikt over bookede hotellnetter samt avbestille bookinger. Les mer og last ned appen her.

Bli medlem


4 fordeler med bedriftsavtale hos Strawberry:

1. Du finner oss nesten overalt: Med mer enn 200 hotell i større byer og tettsteder på mer enn 100 destinasjoner i Norden, har vi nesten alltid en overnatting som passer deg og dine ansatte, uansett hvor jobboppdragene deres befinner seg.

2. Bra priser: Med bedriftsavtale får du og dine kolleger rabatt på alle overnattinger hos oss.

3. Enkelt å bruke: Bedriftsavtalen kobles enkelt til medarbeidernes medlemskonto. De kan selv booke hotellnetter på nett til rabatterte priser.

4. Sosialt og miljøvennlig fokus: Vi streber stadig etter å redusere vårt klimaavtrykk. Vi ønsker å være et eksempel på hvordan man kan drive et hotell på en bærekraftig måte, og det gjør vi gjennom vårt bærekraftskonsept WeCare. Men ikke bare stol på det vi sier - se Sustainable Brand Index™, som år etter år plasserer Strawberry på topplisten over de mest bærekraftige hotellkjedene i Sverige og Norge. Les om WeCare og hvordan vi baner vei for en bærekraftig fremtid for hotellbransjen.

Deluxe double room Quality Hotel Ramsalt_16_9

Har du spørsmål? Vi har svaret!

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du har spørsmål rundt bedriftsavtaler eller bedriftsrabatter. Send en mail til contract@strawberry.no - vi snakkes!