Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Sverige

Ved Linköpings midtpunkt, Stora torget, finner du Comfort Hotel® Linköping City. Et koselig hotell der du kan nyte hjemmekoselige rom og nærhet til byens shopping og severdigheter.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

2,0
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Linköping City

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Her bor du midt i Linköping med gangavstand til Sentralstasjonen, severdigheter, restauranter og shopping. Velkommen til Comfort Hotel Linköping City.

Bo rett ved Stora torget

Det tidligere Clarion Collection Hotel Saga har byttet navn til Comfort Hotel Linköping City. Hotellet beholder naturligvis sin sentrale beliggenhet like ved Stora torget, med gåavstand til shopping, gangstien ved Stångån, severdigheter som den vakre Domkirken, uteliv og restauranter.

Mat og drikke på hotellet

Hver morgen dekkes det opp til en frokostbuffé som er en fryd for både smaksløker og øynene, og som selfølgelig er inkludert i romprisen. I hotellets lokaler ligger også Linköpings kjente og koselige tapasrestaurant, Aioli tapasbar.

Fine gangstier, golfbaner og museum

I Linköping finnes det noe for alle og enhver. Vil du titte på båter, bør du ikke gå glipp av Göta kanals sluseområde, Bergs sluser, som ligger ca. 15 minutter med bil nord for byen. Med hjelp av enormt store vannmasser transporteres båter gjennom Bergs slusetrapp.
Et museum som interesserer alle, uansett alder eller bakgrunnskunnskaper, er Flyvåpenmuseet som ligger rett utenfor Linköping sentrum.

Besøk også gjerne Östergötlands museum, Linköpings Slott- og Domkirkemuseum eller Friluftsmuseet i Gamle Linköping, som alle ligger i gangavstand fra hotellet. En favoritt blant Linköpings innbyggere er vakre Trädgårdföreningen, en frodig park med blant annet boulebane og en volleyballbane. Er du en golfentusiast? Da bør du besøke Landeryds GK.

Kontakt

  • Hantverkaregatan 1 582 23 Linköping , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog & buss

1 km til Linköpings Sentralstasjon

Linköping City Airport

2,7 km gangavstand
15 minutter med taxi

Taxi

Vi anbefaler Taxi Linköping +46 13 10 10 00

Om Comfort Hotel Linköping City

Antall rom

75 hotellrom

Antall konferanselokaler

1 konferanserom ved navn bakfickan

Avstand til flyplasser

2,7 km til Linköping City Airport
100 km til Stockholm Skavsta Flyplass
238 km til Stockholm Arlanda Airport

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.