Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby har en unik historie. Beliggende innenfor bymuren i Visby med 212 rom, selskapslokale, innendørs basseng, restaurant og Gotlands mest lidenskapelige team. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Wisby

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Hotel Wisby er et hotell med en unik historie og atmosfære, plassert innenfor Visbys ringmur. Her er det 212 hotellrom, 8 møterom, selskapslokale, pool og Gotlands mest lidenskapelige medarbeidere. Vi er et kontantløst hotell.

Alt er nærme i Visby

Clarion Hotel Wisby har en praktisk beliggenhet i den gamle delen av Visby, kun en kort spasertur fra marinaen. Byen Visby er en del av UNESCOs verdensarvliste, kåret til en av de best bevarte middelalderske hansabyene. Visby føles som en liten by, alt er innen rekkevidde. Visby lufthavn ligger en 15-minutters kjøretur fra hotellet, fergeterminalen (Hamnterminalen) og og Wisby Strand ligger kun få minutters gange unna.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby er atmosfæren spesiell. Her er det moderne elementer, nøye blandet med historiske detaljer, blant annet en middelaldersk bakgate og søyler fra 1200-tallet som er nøye restaurert og bevart. Clarion Hotel Wisby åpnet dørene 1. mai 1991, men den vakre eiendommen har vært et hotell siden midten av 1800-tallet. Les mer om hotellets historie her.

The Social Bar & Bistro

Restauranten vår The Social Wisby er et sted for hjertelige diskusjoner og avslappende øyeblikk, for å møte gamle venner og se nye ansikter. Vår meny er designet for å tilby en kombinasjon av internasjonale bistroklassikere med en moderne vri. De sier at mat er den raskeste veien til våre hjerter, og vi er helt enige. Enten du er ute etter en lett matbit eller et komplett måltid, har vi noe for enhver smak. Bestill bord her.

Vinterträdgården

Vinterträdgården (Vinterhagen) er vår Livingroom, vår stue, og her er stemningen avslappet men samtidig livlig og inspirerende. Hotellgjester så vel som lokalbefolkningen kommer ofte hit for en matbit, en drink eller for et av våre mange arrangementer som arrangeres her.

Kaptenshuset

Kaptenshuset er vår restaurant for frokost, brunsj og lunsj samt konferanselunsjer og middager. Restauranten har flere rom i dempede farger og et genuin århundreskifte-preg.

Pool

Vårt bassengområde byr på en magisk opplevelse i et rolig og historisk miljø. Bassengområdet er tilgjengelig for hotellets gjester. Kun drop-in, med forbehold om tilgjengelighet.

Rom for funksjonshemmede

Vi tilbyr selvfølgelig hotellrom tilrettelagt for funksjonshemmede. Disse rommene er designet for å være tilgjengelige for rullestolbrukere samt hørsels- og synshemmede gjester. Kontakt oss for mer informasjon.

Bestill møterom umiddelbart online

Trenger du et konferanserom? Nå kan du direkte bestille møterom online. Se bilder, tilgjengelighet, spesifikasjoner, innredning og bestill mat og drikke. Les mer og bestill møterom online her.

Express Check-In

Nå slipper du å stå i kø! Du kan raskt sjekke inn selv ved vår selvinnsjekking i lobbyen. Når du er klar til å sjekke ut (forutsatt at du ikke har noen ubetalte regninger) kan du enkelt legge nøkkelkortet ditt i vår ekspresskasse når du reiser.

Your phone is your hero!

Det er riktig! Du kan gjøre det meste med telefonen din når du bor hos oss. Sjekk inn, lås opp hotelldøren din, betal for oppholdet, sjekk ut og bestill ditt neste opphold hos oss. Men best av alt, du kan chatte direkte med oss ​​med den! Perfekt hvis du har et spørsmål når du er oppe i rommet. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Strawberry-appen (helt gratis) – selvfølgelig er det bra

Velkommen til Clarion Hotel Wisby - mye mer enn en overnatting.

Kontakt

  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige

Finn frem til hotellet

Fra Visby flyplass

Flybuss til Visby Hamnplan.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Gotland,
tlf +46 498 200 200

Om Clarion Hotel Wisby

Antall hotellrom

212 stk - 398 senger

Antall konferanselokaler

10 stk - plass til totalt 300 deltagere.
Om sommeren er også Paviljongen
tilgjengelig for opp til 400 gjester.

Avstand flyplass

Visby flyplass: 3,5 km,
ca 10-15 min med bil/buss

Avstand havn

Visby fergeterminal: 1 km

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.