Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby har en unik historie. Beliggende innenfor bymuren i Visby med 212 rom, selskapslokale, Selma City Spa, vår egen restaurant Kitchen & Table og Gotlands mest entusiastiske team.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Wisby er et hotell med en unik historie og atmosfære, plassert innenfor Visbys ringmur. Her er det 212 hotellrom, 8 møterom, selskapslokale, Selma City Spa, Kitchen & Table og Gotlands mest lidenskapelige medarbeidere. Vi er et kontantløst hotell.

Alt er nærme i Visby

Clarion Hotel Wisby har en praktisk beliggenhet i den gamle delen av Visby, kun en kort spasertur fra marinaen. Visby er en del av UNESCOs verdensarvliste, kåret til en av de best bevarte middelalderske hansabyene. Visby føles som en liten by, alt er innen rekkevidde. Visby lufthavn ligger en 15-minutters kjøretur fra hotellet, fergeterminalen (Hamnterminalen) og og Wisby Strand ligger kun få minutters gange unna.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby er atmosfæren spesiell. Her er det moderne elementer, nøye blandet med historiske detaljer, blant annet en middelaldersk bakgate og søyler fra 1200-tallet som er nøye restaurert og bevart. Clarion Hotel Wisby åpnet dørene 1. mai 1991, men den vakre eiendommen har vært et hotell siden midten av 1800-tallet. Les mer om hotellets historie her.

Restaurant

Med påvirkninger fra Manhattan kombinert med lokale gotlandske råvarer ønsker vi deg velkommen til vår restaurant Kitchen & Table Visby, signert Marcus Samuelsson. I våre unike lokaler har det vært restaurant og bar siden 1600-tallet og historien merkes i detaljene og den spesielle atmosfæren. Vi ønsker deg velkommen til en kveld med Fun Dining og en spennende meny i hyggelige og avslappede omgivelser. Bestill bord her.

Vinterträdgården

Vinterträdgården (Vinterhagen) er vår Livingroom, vår stue, og her er stemningen avslappet men samtidig livlig og inspirerende. Hotellgjester så vel som lokalbefolkningen kommer ofte hit for en matbit, en drink eller for et av våre mange arrangementer som arrangeres her.

Kaptenshuset

Kaptenshuset er vår restaurant for frokost, brunsj og lunsj samt konferanselunsjer og middager. Restauranten har flere rom i dempede farger og et genuin århundreskifte-preg.

Selma City Spa Wisby

Selma City Spa Wisby kan tilby en magisk opplevelse i et fredlig og historisk miljø. Ta en dukkert i det oppvarmede bassenget, book en spa-behandling eller ta en velfortjent time out i spaloungen for å lade batteriene. Selma City Spa Wisby er en fantastisk oase, perfekt for rolige stunder, hverdagsluksus og spesielle anledninger. For mer informasjon og booking, klikk her.

Rom for funksjonsvarierte

Vi tilbyr selvfølgelig hotellrom tilrettelagt for funksjonsvarierte. Disse rommene er designet for å være tilgjengelige for rullestolbrukere samt hørsels- og synshemmede gjester. Kontakt oss for mer informasjon.

Bestill møterom umiddelbart online

Trenger du et konferanserom? Nå kan du direkte bestille møterom online. Se bilder, tilgjengelighet, spesifikasjoner, innredning og bestill mat og drikke. Les mer og bestill møterom online her.

Bo i luksus i vår berømte bryllupssuite

Bo i vår vakre bryllupssuite, også kalt Berghska-rommet. Suiten er innredet i empirestil med Trompe lóeil-malerier som forfører øyet. Les mer om suiten her.

Express Check-In

Nå slipper du å stå i kø! Du kan raskt sjekke inn selv ved vår selvinnsjekking i lobbyen. Når du er klar til å sjekke ut (forutsatt at du ikke har noen ubetalte regninger) kan du enkelt legge nøkkelkortet ditt i vår ekspresskasse når du reiser.

Your phone is your hero!

Det er riktig! Du kan gjøre det meste med telefonen din når du bor hos oss. Sjekk inn, lås opp hotelldøren din, betal for oppholdet, sjekk ut og bestill ditt neste opphold hos oss. Men best av alt, du kan chatte direkte med oss ​​med den! Perfekt hvis du har et spørsmål når du er oppe i rommet. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Strawberry-appen (helt gratis) – selvfølgelig er det bra!

Velkommen til Clarion Hotel® Wisby - mye mer enn en overnatting.

Kontakt

  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige

Finn frem til hotellet

Fra Visby flyplass

Flybuss til Visby Hamnplan.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Gotland,
tlf +46 498 200 200

Om Clarion Hotel Wisby

Antall hotellrom

212 stk - 398 senger

Antall konferanselokaler

8 stk - plass til totalt 300 deltagere.
Om sommeren er også Paviljongen
tilgjengelig for opp til 400 gjester.

Avstand flyplass

Visby flyplass: 3,5 km,
ca 10-15 min med bil/buss

Avstand havn

Visby fergeterminal: 1 km

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.