Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

  • Superior dobbeltrom med dobbeltseng, sofa, gul vegg og sitteområde på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dobbeltrom med dobbeltseng med puter og teppe på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Haninge er Sveriges mest tilpassede hotell. 20 min sør for Stockholm med 126 totalrenoverte rom og 15 nye konferanselokaler - et konferansehotell tilpasset alle.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Winn, Haninge

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Hjertelig velkommen til Sveriges mest tilgjengelige hotell og Haninges hverdagsrom!

Nærområdet

Du finner oss 20 minutter sør med lokaltoget fra Stockholm C, 10 minutter fra Stockholmsmässen og 1 minutt fra lokaltogstasjonen Handen. Midt i Stockholms mest ekspansive område.

Tilgjengelighetstilpasning

Det er ikke uten grunn at vi stolt kaller oss for Sveriges mest tilgjengelige hotell. Trenger du et tilgjengelighetstilpasset hotellrom? Da har vi rommet for deg! Vi har totalrenovert hotellet med 126 nye hotellrom, hvor 12 av disse er fullt ut tilgjengelighetstilpasset i smakfull stil. I ytterligere 11 hotellrom har vi tatt bort dørkarmer og dusjvegger for bedre fremkommelighet for rullestoler og rullatorer. Vi har også et antall hotellrom som er tilpasset for personer med nedsatt syn og hørsel. I fellesområder bygger vi i ulike høydenivåer i blant annet resepsjon og bar. Våre møterom er også tilpasset med bredere døråpninger og fravær av terskler for eksempel. Det skal være enkelt for alle å møtes hos oss. Les mer om våre tilgjengelighetstilpassede rom.

Konferanse

Hotellets nyrenoverte konferanseavdeling tilbyr 15 fine og lyse møtelokaler med alt du trenger av tekniske løsninger, og hotellet tilpasser selvfølgelig etter ditt behov. Personalet på hotellet sørger for at dere får så god hjelp som mulig til å gjennomføre en vellykket konferanse.

Brasserie X og Bar X

Brasserie X er ikke bare Quality Hotel Winn Haningens restaurant. Det er en restaurant for alle lokale i Haninge. Et sted der du og dine nære og kjære kan spise noe godt, ta en drink eller bare sees over en kopp kaffe i et levende og avslappende miljø. Begynn dagen med en skikkelig frokostbuffè, book en forretningslunsj, sett dere til bords for en deilig middag, kom innom på Bubbly Thursdays eller feire helgen med ekte fredagsstemning. Her er det alltid noe som skjer. Maten er inspirert av det franske kjøkkenet, krydret med våre nordiske mattradisjoner og laget av lokale råvarer. 

Bar X er stedet for en god drink, afterwork, onsdagsølen, en liten matbit eller sosial samling etter middagen. Her er det live musikk, trubadurer, stand-up og andre arrangementer. Kom som du er, og føl deg som hjemme. 

Les mer om Brasserie X og Bar X her . 

Haninges egne hverdagsrom

Velkommen til Haninges egne hverdagsrom! I sentrale Haninge finner du oss; en levende møteplass, der man kan sitte og arbeide i lobbyen, ha uformelle møter ved vårt felles bord, møte venner for en after work, spise litt mat, eller bare nyte en kopp kaffe. Se på oss som vårt hverdagsrom, og en naturlig møteplass alle dager i uken.

Omgivelser

Med gangavstand til Heninge Centrum shoppingsenter og Rudans friluftsområde finnes det muligheter for å leve et storbyliv og få fine naturopplevelser når du bor hos oss. Vi er også et bra utgangspunkt om du vil utforske vakre Utö og Dalarö i Stockholms skjærgård, samt Nynäshamns skjærgård. Fra Nynäshman går også fergen til Gotland og Visby.

Trening og friluftsliv året rundt

Friluftsområdet Rudan ligger i nærheten av hotellet. Her finner du flere ulike joggeløyper, stier for terrengsykling og opplyst løype på 2,5 km. Liker du å trene utendørs har Rudans friluftsområde åpnet et treningssenter utendørs i tre. Her er det utstyr for markløft, benkpress, dips, armhevingsstang, ryggløft, armgang, stokkløft, knebøy og situps. Området er også tilpasset når det gjelder tilgjengelighet. 

Vinterstid finnes fine langrennsspor og ved lite snø ordnes en løype med kunstsnø. På sommer lokker sandstrand, brygger og brygge med handikaprampe, frisbeegolf og muligheter for fisking. Fiskekort kan kjøpes i vår resepsjon. Det finnes også store fine grøntområder der man kan spille kanonball, boccia, strandvolleyball eller grille. Vil du heller trene innendørs finnes det tilgjengelig et treningsrom i samme bygning mot en mindre kostnad. Vi har også en badstue som kan bookes i resepsjonen. 

I gangavstand fra Quality Hotel Winn er Torvalla Idrottsplats og Simhall, hvor det ofte arrangeres cuper og ulike konkurranser.

Kontakt

  • Rudsjöterrassen 3 13640 Haninge , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Pendeltog mot Västerhaninge eller Nynäshamn, gå av ved Handen.

Buss

Buss til Handenterminalen.

Fra Arlanda Airport

Flybuss eller Arlanda Express til Stockholm Central. Byt derifra til buss, pendeltog eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm eller Taxi 020.

Om Quality Hotel Winn, Haninge

Antall hotellrom

126 rom - 280 sengeplasser

Antall konferanselokaler

15 stk - plass for over 680 deltakere

Avstand flyplass

Arlanda Airport: 62,3 km,
ca 1 time med bil

Avstand lokaltrafikk

Pendeltogstasjon Handen: 200 m  
Stockholm C: 21,2 km, ca 20 minutter med bil

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.