Medlemskap
People at cosy restaurant in Sweden.

Mat og drikke på den svenske mathimmelen

Den svenske restaurantscenen har lenge ligget litt foran når det gjelder mat av høy kvalitet og spennende restaurantopplevelser. Sverige er godt plassert på det kulinariske verdenskartet, og da tenker vi ikke bare på alle restaurantene med Michelin-utmerkelser.

En av verdens viktigste matnasjoner

Svenskene er bortskjemt når det gjelder mat. Ikke bare smaker den godt, den holder god kvalitet og er næringsrik, til en god pris. Og i takt med at stadig flere går ut og spiser, dukker det hele tiden opp nye restauranter i det langstrakte landet. Smaker og inspirasjon kommer i dag fra alle verdenshjørner, og ofte behøver du ikke dra spesielt langt for å få tak i en ekte napolitansk pizza eller en rykende fersk pad thai.

Finn din neste restaurantopplevelse

Hva har du lyst til å prøve denne gangen? Klassiske nordiske smaker i moderne bistromiljø? Autentiske kinesiske retter i en pulserende restaurant i tiende etasje med magisk havutsikt? Eller kanskje en saftig hamburger i en mørk og koselig bar? Her løfter vi ulike restaurantkonsepter på forskjellige steder i Sverige. Alt for å gjøre valget ditt enklere. Uansett om du leter en cocktailbar sentralt i Stockholm eller en fargeglad mexicansk matopplevelse kan du finne det her.

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse