Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møter du et boutiquehotell i storformat med spennende design inspirert av 60-tallet. Hotellet ligger i sentrale Stockholm i den fasjonable bydelen Kungsholmen.

Clarion Hotel® Amaranten 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Amaranten

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Hotel Amaranten ligger sentralt i Stockholm, kun en 8 minutters gåtur fra sentralstasjonen og Stockholm sentrum. Perfekt beliggenhet for deg som vil oppleve alle Stockholms severdigheter. På hotellet trives de som verdsetter unikt, moderne design inspirert av 60-tallet. Hos oss finner du også et treningsrom og konferanseavdeling.

Local vibes midt i Stockholm

Clarion Hotel Amaranten ligger i den levende bydelen Kungsholmen, som er omringet av vann og flotte turstier. Her er du i nærheten av severdigheter, shopping og den stockholmske bypulsen. Det er dessuten tett med restauranter på Kungsholmen med mange uteserveringer og hyggelige plasser. Her trives familier, par, og businessreisende. Ti minutters gåtur unna ligger Stadshuset der det daglig går båter ut til Stockholms skjærgård.  Les mer om Stockholm her.

Rett utenfor hotellentreen finnes tunnelbanen som tar deg til T-centralen og Kungsträgården og sentrum på bare fire minutter. Her kan du hoppe på trikken til Skansen, Gröna Lund, Abba the Museum, Nordiska museet og Vasamuseet. Vil du gå tar det bare ti minutter til Hötorget. 

Brasserie NÒR

Slå deg ned i et livlig og koselig miljø og nyt en førsteklasses smaksopplevelse i hotellets brasserie, NÒR. Her serveres klassiske, nordiske favoritter med en stor dose nysgjerrighet. Enten du velger noe fra à la carte-menyen eller Chef´s Choice, kan du forvente smakfulle og sesongbaserte retter i nordisk ånd. Velkommen til Kungsholmens nye stue!

Living Room

Velkommen til en av Stockholms triveligste hotellbarer, hvor du kan nyte både klassiske og nye drinker, god vin og flere spennende ølsorter i et avslappende miljø.

Treningsrom

Besøk treningsrommet vi har i samarbeid med Casall Pro! Her står funksjonell trening i fokus. 

Kontakt

  • Kungsholmsgatan 31 112 27 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Blå linje til Rådhuset

Buss

Buss 1, 54, 61, 65
Gå av på Rådhuset eller Kungsbroplan bussholdeplass

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stocholm Centralstation.
Bytt til tunnelbane eller buss.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
Taxi 020 eller Taxi Kurir. 

Om Clarion Hotel Amaranten

Antall hotellrom

461 rom 

Antall konferanselokaler

10 stykker - total kapasitet for 200 deltakere. Rommene har kapasitet for 2 - 75 personer. 

Avstand flyplass

Arlanda Airport: 40 km, ca 45 min
Bromma Flyplass: 7,8 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Tunnelbanestasjon Rådhuset: 0 m
Bussholdeplass Scheelegt: 10 m
Stockholms Centralstation: 750 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.