Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Sverige

Bo smart til en bra pris i sentrale Västerås, rett ved sentralstasjonen. Vi har hotellrom for to til åtte personer, en stor lobby med Barception som er åpen døgnet rundt, vaskerom og et moderne treningsrom. Vi sees på Comfort Hotel® Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Västerås

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

I Sigurdsgatan 23 i Västerås, med sentralstasjonen som nærmeste nabo, ligger Comfort Hotel® Västerås. Med den fantastiske beliggenheten er du bare et steinkast fra Västerås' bykjerne med et godt utvalg av restauranter og butikker, kun noen få minutters gange fra Vasaparken. På hotellet finner du en stor lobby med Barception, et moderne treningsrom og et vaskerom for de som trenger det.

Alt fra standardrom til XXL

Våre hotellrom er smarte, kompakte og har akkurat det du behøver. Velg mellom moderate, standard, superior, deluxe og XXL. Enkelt og rimelig med komfortable senger og en touch av fashion. Les mer om våre romtyper her.

Vil du ha en virtuell omvisning av hotellet vårt? Her kan du se hotellet.

XXL-rom

Reiser du med vennegjengen eller kanskje familien og vennefamilien, kan vi by på XXL-rom, et ordentlig romslig rom med åtte 90 cm brede senger. Rommet er 42 kvm stort og har to bad med dusj i begge. 

Slappe av eller jobbe – alltid med gratis wifi

Sjekk inn og slapp av med noe godt å drikke eller spise fra vår Barception. Ja, du leste rett! I vår Barception kan du både sjekke inn, stille sulten, slukke tørsten og kjøpe kjekt å ha produkter. Har du et møte er du mer enn velkommen til å benytte deg av våre store og tilgjengelige lobby. Ta en kaffe, lytt til musikk, få gjort litt jobb mens du venter på møtet. Du surfer selvfølgelig trådløst på hele hotellet uten å betale en krone. La vår lobby bli ditt office-away-from-office. Les mer om vår barception her

Tren i vårt treningsrom og vask på vårt vaskerom. 

Behøver du å skifte fokuse og svette litt har vi et treningsrom på hotellet. Eller hva med å ta en gåtur langs Mälaren som bare er 3 minutter unna. Reiser du lett eller har behov for å vaske litt klær? Slapp av! Vi har både vaskerom og strykerom her på hotellet. 

Ett hotell i teknologisk front

På Comfort Hotel Västerås benytter vi oss av det nyeste innen teknologi, som gjør at du for eksempel kan sjekke inn via mobilen din, på nett eller på en av våre innsjekkingsterminaler når du ankommer. Enklere blir det ikke. Teknologien gir oss dessuten mer tid til gjestene våre, slik at vi for eksempel kan tipse om hva som skjer i byen.

Velkommen til Comfort Hotel Västerås - møt fremtiden hos oss. 

Kontakt

  • Sigurdsgatan 23 721 30 Västerås , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog/buss

Hotellet er nabo med Västerås Sentralstasjon. 

Fra Stockholm Västerås flyplass

Buss fra Stockholm Västerås flyplass ca. 20 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Västerås, +46 21 18 50 00

Om Comfort Hotel Västerås

Antall hotellrom

149 rom – 202 senger

Konferanse- og møtekapasitet

En herlig lobby med stor plass for møte og arbeid.

Avstand flyplass

Stockholm Västerås flyplass: 6 km, 8 min med bil
Arlanda flyplass: 96,5 km, 70 min med bil

Avstand regional- og lokaltrafikk

Västerås sentralstasjon: 50 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.