Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Panorama Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Panorama

Gøteborg,  Sverige

Hotellet er åpent, men er for tiden under oppussing! Bo i nærheten av Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede utvalg av kultur og underholdning. Hotellet har 166 rom, Barception og treningsrom.

Comfort Hotel® Panorama 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Panorama

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Comfort Hotel® Panorama dropper vi det unødvendige og gir deg i stedet det du trenger og en sentral beliggenhet nært alt. Et hotell for jobb, lek eller litt av begge deler - noe for alle! Du bor et steinkast fra byens puls og Gøteborgs underholdningsdistrikt - Liseberg, Scandinavium, Svenska Mässan, Universeum, ulike teater og shopping på Avenyn.

Renovering

Akkurat nå pågår en etterlengtet renovering av hotellet. Dette kan av og til bety forstyrrende støy på dagtid i ukedager. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at oppussingen ikke skal påvirke oppholdet ditt, vi ser frem til å kunne tilby deg en enda mer fantastisk hotellopplevelse og takker for forståelsen.

Barception & Lounge

Velkommen til hotellets hjerte! I vår koselige Barception (Bar+Resepsjon) og lobby er du velkommen til å henge alene eller sammen med venner, spise snacks, ta en drink, prate med vennene dine, studere til neste eksamen, eller utfordre selskapet ditt til en runde shuffleboard.

Beliggenhet

Hotellet ligger nært alle Gøteborgs severdigheter og kulturliv. Her er det gangavstand til Liseberg, Svenska Mässan, Chalmers, Scandinavium og Avenyn. Med vår perfekte beliggenhet og 13 etasjer, har mange av våre rom en helt nydelig utsikt over byen. Hotellet, som tidligere var et studenthjem, ligger høyt med 13 etasjer og mange rom har mulighet til nydelig utsikt over Liseberg og Göteborg. Når du bor hos oss har du alltid gratis trådløs Wifi, økologisk frokostbuffé, lobby kaffe (hele dagen frem til 17:00) og tilgang til vårt treningsrom. Du kan selv velge din favorittpute fra vår putemenyen ved innsjekking.

Relax med bastu och utomhusjacuzzi

Relaxavdelningen er stengt pga renovering.

Hos oss kan du ta badstu og slappe av i boblebadet som er gratis og åpent for alle våre hotellgjester.  Les mer om alle våre servicetilbud her.

Vanlige spørsmål

Lurer du på våre åpningstider, oppgradering eller annen praktisk info? Vi har alt samlet under vanlige spørsmål.

Se alle våre hotell i Göteborg.

Kontakt

  • Eklandagatan 51-53 412 61 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog

Ta toget til Gøteborg Central, og bytt til buss, trikk eller taxi (se nedenfor).

Buss og trikk

Finn din reise via appen "Västtrafik To Go":

Ta buss 60 mot Johanneberg.
Alternativt kan du ta trikk 2, 4 eller 5 fra Centralstationen til Korsvägen, og bytt til buss 63 mot Linnéplatsen og gå av på Utlandagatan.

Fra Gøteborg Landvetter Airport

Ta flybussen til Korsvägen, bytt til buss 63 mot Linnéplatsen og gå av på Utlandagatan.
Alternativt gå fra Korsvägen (ca 10 min).

Se tidstabellen for flybussen her.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31-65 00 00 eller Taxi Kurir, telefon +46 31-27 27 27.

Om Comfort Hotel Panorama

Antall rom

166 rom – 276 sengeplasser

Avstand Landvetter flyplass

Ca 23,5 km, ca 25 min

Avstand Göteborgs Centralstation

Ca 3,7 km

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.