Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U ligger rett ved havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, drikke og stemnning uten like.

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Sea U

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Nye Clarion Hotel® Sea U er et stort hotell med massevis av plass til konferanser, weekends i Helsingborg og after work for lokale helsingborgere. En lekker takterrasse med basseng er hotellets naturlige møtepunkt, i tillegg til treningsrom, barer og restauranter. Parker bekvemt i garasjen under hotellet.

Pulserende, internasjonalt og luksuriøst

Få en følelse av helg hele uka. Hygg deg med en drink i vår Sky bar med magisk utsikt over Sundet, ta en dukkert i takbassenget eller få deg en matbit i vår Japansk-Peruanska restaurant, der lokale råvarer blandes med internasjonale smaker. Hos oss er alle velkommen. I Living Room kan du omgås med vennene dine og møte nye mennesker. Med havet, bykjernen og fornøyelsesparken The Tivoli som nærmeste naboer, sitter du alltid på første rad.

Rooftop Bar - Annonsert Skandinavias tredje beste & Sveriges andre beste takbar 2024

Et stykke av den franske rivieraen i Helsingborg. Nyt solen, drinkene og det sosiale livet i Helsingborg i vår Rooftop bar & lounge. Musikken er høy og en DJ setter ofte stemningen. Utsikten over sundet og kontinentet er fascinerende. Åpningstider avhenger av årstid og vær.

AMA Restaurant 

Asian Fusion, Nordisk Touch, AMA tar deg med på en spennende reise gjennom Asias rike smaker og tradisjoner. Vi brenner for å feire det mangfoldige utvalget innen pan-asiatisk mat, og henter inspirasjon fra flere regioner og kulturer Sitt ned i et moderne miljø rett ved havet i Helsingborg sentrum. Opplev eksotiske retter med lokale, nordiske & bærekraftige ingridienser som sammen byr på en spennende opplevelse.
Les mer om AMA Restaurant her!  

Outdoor Dipping Pool (ikke inkludert i romprisen)

Book tid i vårt Outfoor Dipping Pool! Vi varmer det opp gjennom hele året til behagelige ca 37 grader. Her kan du slappe av alene eller med vennene dine. Bassenget har et begrenset antall plasser og er ikke inkludert i romprisen.

Helsingborgs største hotell

Clarion Hotel® Sea U er Helsingborgs aller største hotell. Noe som ikke er så rart, da hotellet har 250 hotellrom og en kongressal som rommer hele 1200 personer.

Kontakt

  • Kungsgatan 1 252 21 Helsingborg , Sverige

Om Clarion Hotel Sea U

Antall hotellrom

250 hotellrom, 500 soveplasser

Avstand flyplass

35 km til Ängelholm Helsingborg flyplass
30 minutter med bil eller taxi

96 km til Copenhagen Airport
ca 60 minutter med tog

Avstand lokaltrafikk

450 m til Helsingborgs sentralstasjon
5 minutter gange

Plantegning

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.