Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Pier Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Gøteborg,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel The Pier - Göteborgs nye hotell med unik beliggenhet på Lindholmen. Oppdag hotellets barer, hvorav ett av dem er på taket, velværeavdeling, konferanselokaler og ikke gå glipp av hotellets kinesiske restaurant Fei!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® The Pier

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Velkommen til Clarion Hotel The Pier i Gøteborg! Hotellet med den unike beliggenheten på Lindholmen kommer til å strekke seg langt for å skape et internasjonalt preg hvor øst møter vest når det kommer til service, mat, innredning og møter. 

Nytt hotell med internasjonalt preg

Det ville vært litt rart om vi ikke hadde hatt hotellrom, så det har vi. Faktisk 254 rom i ulike kategorier. På hotellet finnes det også tre barer, og en av dem har vi valgt å plassere i toppetasjen. Det finns også en velværeavdeling, et konferanseområde og restaurant. Hotellet skal bli et sted matelskere kommer for å spise, for så å anbefale oss videre til alle vennene sine. Vi kommer nemlig til å strekke oss langt for å skape Sveriges mest autentiske kinesiske à la carte-restaurant. Restauranten ligger i toppetasjen og serverer nydelig utsikt og en uforglemmelig matopplevelse. 

Restaurant Fei - kinesisk matopplevelse du sent kommer til å glemme

Gå ut i tiende etasje og se utover vannet og byens mens du setter deg ned for en kinesisk matreise, eller om du ender opp i baren for å lade opp kvelden med en Baijiu-cocktail som du aldri har smakt den før. Fei er en kinesisk restaurant, en møteplass med internasjonalt preg, hvor øst møter vest, noe som kommer til uttrykk i både formspråk og interiør. Restauranten ligger på toppen av hotellet.

Vår ambisjon er å skape en internasjonal møteplass og et pulserende samlingssted midt i hjertet av det innovative området Lindholmen – for både lokale og ikke-lokale. Du er hjertelig velkommen inn for en overnatting i et av våre koselige rom eller et hyggelig besøk i en av våre barer, restaurant eller konferanselokaler!  

Rooftop Bar - stengt frem til våren 2024

11 etasjer over bakken serveres det sommerlige drinker foran et slående bakteppe. Panoramautsikten strekker seg hele veien fra Hisingbroen til Älvborgbroen. Rooftop Bar fokuserer på godt drikke og tilbyr en sommerlig og varierende drinkmeny. Slå deg ned på første rad foran Gøteborgs skyline og nyt smaker av jordbær, litchi og yuzu.

Kontakt

  • Pumpgatan 5 41755 Gøteborg , Sverige

Vanlige spørsmål

Om Clarion Hotel The Pier

Antall hotellrom

254 hotellrom

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport: 25 km

Avstand kollektivtrafikk

200 m

Finne frem til hotellet

Fra Gøteborgs sentralstasjon

Nærmeste bussholdeplass er Pumpgatan som ligger 200 meter unna hotellet.

Fra Landvetter flyplass 

Flybuss til og fra Landvetter flyplass fra Gøteborgs sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.