Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Pier Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Gøteborg,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel The Pier - Göteborgs nye hotell med unik beliggenhet på Lindholmen. Oppdag hotellets barer, hvorav ett av de er på taket, velværeavdeling, konferanselokaler og gå ikke glipp av hotellets kinesiske restaurant FEI!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Nå er endelige dørene åpnet til Clarion Hotel The Pier i Gøteborg! Hotellet med den unike beliggenheten på Lindholmen kommer til å strekke seg langt for å skape et internasjonalt preg hvor øst møter vest når det kommer til service, mat, innredning og møter. 

Nytt hotell med internasjonalt preg

Det ville vært litt rart om vi ikke hadde hatt hotellrom, så det har vi. Faktisk 254 rom i ulike kategorier. På hotellet finnes det også snart tre(!) barer, og en av dem har vi valgt å plassere i toppetasjen - den åpner våren 2023. Det finns også en velværeavdeling, et konferanseområde og restaurant. Hotellet skal bli et sted matelskere kommer for å spise, for så å anbefale oss videre til alle vennene sine. Vi kommer nemlig til å strekke oss langt for å skape Sveriges mest autentiske kinesiske à la carte-restaurant. Restauranten ligger i toppetasjen og serverer nydelig utsikt og en uforglemmelig matopplevelse. 

Restaurant FEI - kinesisk matopplevelse du sent kommer til å glemme

Gå ut i tiende etasje og se utover vannet og byens mens du setter deg ned for en kinesisk matreise, eller om du ender opp i baren for å lade opp kvelden med en Baijiu-cocktail som du aldri har smakt den før. FEI er en kinesisk restaurant, en møteplass med internasjonalt preg, hvor øst møter vest, noe som kommer til uttrykk i både formspråk og interiør. Restauranten ligger på toppen av hotellet.

Vår ambisjon er å skape en internasjonal møteplass og et pulserende samlingssted midt i hjertet av det innovative området Lindholmen – for både lokale og ikke-lokale. Du er hjertelig velkommen inn for en overnatting i et av våre koselige rom eller et hyggelig besøk i en av våre barer, restaurant eller konferanselokaler!  

Kontakt

  • Pumpgatan 5 41755 Gøteborg , Sverige

Vanlige spørsmål

Om Clarion Hotel The Pier

Antall hotellrom

254 hotellrom

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport: 25 km

Avstand kollektivtrafikk

200 m

Finne frem til hotellet

Fra Gøteborgs sentralstasjon

Nærmeste bussholdeplass er Pumpgatan som ligger 200 meter unna hotellet.

Fra Landvetter flyplass 

Flybuss til og fra Landvetter flyplass fra Gøteborgs sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.