Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

  • Herlige senger på deluxe dobbeltrom på Quality Hotel View
  • Ströget konferanserom med plass til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View er et komplett konferansehotell i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø. Nabo til Malmø Arena, Emporia kjøpesenter, og mye mer. På bare noen minutter tar man seg med tog til Malmø C, København eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Quality Hotel View befinner du deg virkelig midt i sentrum av begivenhetene. Hotellet ligger midt i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø, som blir navet i en av Europas mest dynamiske regioner – Öresundsregionen. 

Restaurant og bar

I lobbyen i 1. etasje møtes du av Bar X & Lounge. Her kan du spise noe lett eller drikke noe godt. På fredager utover kvelden kjører vi i gang vår afterwork. Vi tilbyr en herlig og avslappende atmosfære der du kan slappe av etter en hard arbeidsdag eller feire med venner og familie. På gateplan ligger vår lunsj- og à la carte-restaurant Brasserie X - food with a pinch of surprise. Les mer om vår restaurant og bestill bord online her.

Moderne og behagelige rom

Vi har 302 godt planlagte og behagelig innredede hotellrom som venter på deg. I 16. etasje tilbyr vi en stor VIP-suite med den absolutt beste beliggenheten. I samme etasje, samt i etasjen under, finner du våre fantastiske Deluxerom. Les mer om våre rom her.

Et komplett konferansehotell

Med 27 konferanselokaler og samlet kapasitet til 1120 personer, kan vi hjelpe deg med å arrangere alt fra mindre møter og konferanser til messer, banketter og kongresser. Vi kan fikse event, mingel og middag for cirka 800 personer. Med et bredt utvalg av festmenyer ,kan vi skreddersy arrangementet etter deres ønsker. Møbler og lokaler kan også tilpasses så det passer for dere. Vi tilbyr i tillegg en profesjonell Quality Meeting Advisor som hjelper dere med alt fra agenda til det tekniske. Les mer mulighetene for konferanse, møter og fester herInntil hotellet ligger The Point - Öresundsregionens høyeste kontorbygg. Der finner dere seks av våre konferanselokaler, med inngang fra både hotellet og kontorbygget.

Beliggenhet

Med naboer som Malmö Arena, MalmöMässan og kjøpesenteret Emporia har du gangavstand til shopping, restauranter, konserter, messer, utstillinger med mer. Kort sagt en møteplass i ordets virkelige betydning.

Quality View Indoor Golf

Her hos oss, i et ekslusivt hotellmiljø, har vi nå 4 TrackMan, golfsimulatorer i verdensklasse! Kombiner innendørsgolfen med god mat og drikke. Booke kan du gjøre via appen Sweetspot.

I Malmø med kort vei til København

Med 50 meter til Hyllie Station er du i Malmø sentrum, København eller Copenhagen Airport i løpet av noen få minutter med tog. Koselige Malmø eller storbypuls i København? På Quality Hotel View trenger du ikke velge. I løpet av en uke hos oss rekker du å oppleve fantastiske byer med et unikt underholdnings- og shoppingtilbud. Her kan du lese mer om Malmø.

Suite med utsikt

Gjør det ordentlig luksuriøst med å oppgradere ditt rom med overnatting i vår vakre suite med utsikt over hele landsbygda. I Horizon-suiten finnes både plass og mulighet til ulike sammenkomster og opplevelser med familie, venner, kollegaer, eller book suiten for en romantisk weekend.

Relax og treningsrom

På Quality Hotel View kan du svette ut i treningsrommet og slappe av i vår relaxavdeling.

Barnas lekerom

I ferien syns vi det skal være ekstra morsomt for barnefamilier å bo på hotell. Derfor prøver vi alltid å ha et lekerom med hoppeslott og annet morsomt for store og små under lengre skoleferier.

Nær Kastrup

Start flyreisen hos oss. Med 12 minutter togreise til Kastrup trenger du ikke å stresse. Ferien eller forretningsreisen begynner ganske enkelt på Quality Hotel View. Enten med en avslappende overnatting eller ved at du møter vennene dine her før det bærer videre ut i verden.

Kontakt

  • Hyllie Stationstorg 29 215 32 Malmö , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Ta Pågatoget eller Öresundstoget og gå av på Hyllie stasjon.

Buss

Ta bybuss 8 og gå av på Hyllie holdeplass.

Fra Copenhagen Airport

Öresundstoget i retning av Malmø. Gå av på Hyllie stasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir. Telefonnummer: +46 40 70 000.

Om Quality Hotel View

Antall hotellrom

302 rom - 620 senger

Antall handikapptilpassede rom

28 rom

Antall konferanselokaler

27 st. - kapasitet for opptil 1120 personer.

Avstand til flyplasser

Copenhagen Airport: 24 km, 12 min med tåg, ca 20 min med bil
Malmø Airport: 30 km, ca 25 min med bil

Avstand til lokaltrafikk

Mindre enn 50 m til Hyllie togstasjon

50 m til bussholdeplasser for bybusser og regionalbusser

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.