Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

  • Herlige senger på deluxe dobbeltrom på Quality Hotel View
  • Ströget konferanserom med plass til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View er et komplett konferansehotell i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø. Nabo til Malmø Arena, Emporia kjøpesenter, og mye mer. På bare noen minutter tar man seg med tog til Malmø C, København eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ View

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Quality Hotel View befinner du deg virkelig midt i sentrum av begivenhetene. Hotellet ligger midt i hjertet av den nye bydelen Hyllie i Malmø, som blir navet i en av Europas mest dynamiske regioner – Öresundsregionen. 

Restaurant og bar

I første etasje, rett ved inngangen, vil du bli møtt av vår bistro og bar - The Social. Her kan du spise og drikke godt. Klassiske bistroretter med en moderne vri og en fin vinliste med smaker fra Europa. Vi tilbyr en avslappet atmosfære, hvor du kan slappe av etter en lang arbeidsdag eller feire noe gøy med venner og familie. Les mer om The Social Bar & Bistro her

Moderne og behagelige rom

Vi har 302 godt planlagte og behagelig innredede hotellrom som venter på deg. I 16. etasje tilbyr vi en stor VIP-suite med den absolutt beste beliggenheten. I samme etasje, samt i etasjen under, finner du våre fantastiske Deluxerom. Les mer om våre rom her.

Et komplett konferansehotell

Med 27 konferanselokaler og samlet kapasitet til 1120 personer, kan vi hjelpe deg med å arrangere alt fra mindre møter og konferanser til messer, banketter og kongresser. Vi kan fikse event, mingel og middag for cirka 800 personer. Med et bredt utvalg av festmenyer ,kan vi skreddersy arrangementet etter deres ønsker. Møbler og lokaler kan også tilpasses så det passer for dere. Vi tilbyr i tillegg en profesjonell Quality Meeting Advisor som hjelper dere med alt fra agenda til det tekniske. Les mer mulighetene for konferanse, møter og fester herInntil hotellet ligger The Point - Öresundsregionens høyeste kontorbygg. Der finner dere seks av våre konferanselokaler, med inngang fra både hotellet og kontorbygget.

Beliggenhet

Med naboer som Malmö Arena, MalmöMässan og kjøpesenteret Emporia har du gangavstand til shopping, restauranter, konserter, messer, utstillinger med mer. Kort sagt en møteplass i ordets virkelige betydning.

I Malmø med kort vei til København

Med 50 meter til Hyllie Station er du i Malmø sentrum, København eller Copenhagen Airport i løpet av noen få minutter med tog. Koselige Malmø eller storbypuls i København? På Quality Hotel View trenger du ikke velge. I løpet av en uke hos oss rekker du å oppleve fantastiske byer med et unikt underholdnings- og shoppingtilbud. Her kan du lese mer om Malmø.

Suite med utsikt

Gjør det ordentlig luksuriøst med å oppgradere ditt rom med overnatting i vår vakre suite med utsikt over hele landsbygda. I Horizon-suiten finnes både plass og mulighet til ulike sammenkomster og opplevelser med familie, venner, kollegaer, eller book suiten for en romantisk weekend.

Relax og treningsrom

På Quality Hotel View kan du svette ut i treningsrommet og slappe av i vår relaxavdeling.

Nær Kastrup

Start flyreisen hos oss. Med 12 minutter togreise til Kastrup trenger du ikke å stresse. Ferien eller forretningsreisen begynner ganske enkelt på Quality Hotel View. Enten med en avslappende overnatting eller ved at du møter vennene dine her før det bærer videre ut i verden.

Barnas lekerom

I ferien syns vi det skal være ekstra morsomt for barnefamilier å bo på hotell. Derfor prøver vi alltid å ha et lekerom med hoppeslott og annet morsomt for store og små under lengre skoleferier.

Lollo & Bernie – en uforglemmelig opplevelse for hele familien

Vings populære maskoter er på besøk hos oss utvalgte helger og i skoleferien. Sammen med teamet tilbyr de et tettpakket aktivitetsprogram med skattejakt, spill, håndverk, underholdning og mye annet moro. Dagen avsluttes selvfølgelig med Lollo og Bernies populære Mini Disco hvor du får mulighet til å vise dine beste dansemoves. Her kan du se aktuelle datoer og bestille overnattingspakke

Kontakt

  • Hyllie Stationstorg 29 215 32 Malmö , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Ta Pågatoget eller Öresundstoget og gå av på Hyllie stasjon.

Buss

Ta bybuss 8 og gå av på Hyllie holdeplass.

Fra Copenhagen Airport

Öresundstoget i retning av Malmø. Gå av på Hyllie stasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir. Telefonnummer: +46 40 70 000.

Om Quality Hotel View

Antall hotellrom

302 rom - 620 senger

Antall handikapptilpassede rom

28 rom

Antall konferanselokaler

27 st. - kapasitet for opptil 1120 personer.

Avstand til flyplasser

Copenhagen Airport: 24 km, 12 min med tåg, ca 20 min med bil
Malmø Airport: 30 km, ca 25 min med bil

Avstand til lokaltrafikk

Mindre enn 50 m til Hyllie togstasjon

50 m til bussholdeplasser for bybusser og regionalbusser

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.