Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Torreby Slott Munkedal ,  Sverige

Torreby Slott

Munkedal,  Sverige

I naturskjønne omgivelser, ikke langt fra Uddevalla, i Munkedal, Bohüslän ligger Torreby Slott. Slottet ligger landlig til, med 7 leiligheter, 18 hulls golfbane, møterom, bar og restaurant.

Torreby Slott 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Torreby Slott ønsker å invitere deg til et avslappende opphold, langt fra byens kjas og mas! Rett utenfor døren, på eiendommen til slottet, har du tilgang til et av Europas beste parkbaner.

Landlig og rolige omgivelser

Ta med deg venner og bekjente til Munkedal, med beliggenhet mellom kyst og innland og nærhet til havet, ligger Torreby Slott. Her er det kort vei til golfbanen, nydelige turstier og beversafari. Det skjer mye både her og rundt destinasjonen vår. Vi samler opplevelser, rett og slett.

Golf, slott med overnatting og frokost!

Uansett hvordan golfrunden går, satser vi på pent vær, hyggelig selskap og god mat i grønne omgivelser. Om du knuste alle eller gikk av med jumboplassen etter en runde på golfbanen, kan dere slappe av og senke skuldrene på Golfkroen - her serveres lettere retter, vin og øl, deilige smørbrød og kaffe. Golfbanen er Bohüsläns eldste golfbane og har en fantastisk utsikt over Sveriges største og dypeste fjord, Gullmarsfjorden.

Lev som kongelige, lei hele slottet!

Visste du at man kan leie hele Torreby Slott? Det blir en opplevelse i seg selv å kunne invitere dine gjester velkommen til deres "eget slott". La naturen sette ramme for møtet, konferansen, bryllupet, gullbryllupet, 50-årsfesten, familiesammenkomster og konfirmasjonen - listen kan virkelig gjøres lang! Og bare fantasien setter grenser! Vi hjelper deg mer enn gjerne med å gjøre ditt event til one of a kind.

Slottsmiddag

Her hos oss serverer vi slottsmiddag hver fredag og lørdag på slaget 19:00. Slottsmiddagen består av en 3-retters meny sammensatt av vår egen kjøkkensjef, og den vil gjenspeile sesongens råvarer og hele opplevelsen rundt å bo på et slott.

Velkommen til Torreby Slott!

Kontakt

  • Torreby Slott 70 A 45593 Munkedal , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog

Munkedal stasjon ligger 12 minutter unna Torreby Slott med bil.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen og Göteborg Landvetter Airport

Fra Norges hovedflyplass til Torreby Slott tar det rundt 3 timer med bil, fra Göteborg Landvetter Airport tar det 1 time og 30 min.

Om hotellet

Antall leiligheter

7 leiligheter, 28 sengeplasser

Konferanselokaler

2 møterom og konferansesenter

Avstand til flyplassen

Trollhättan-Vänersborg Airport 59 km
Göteborg-Landvetter Airport 122 km

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.