Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Velkommen! Her finnes det lyse hotellrom innredet i skandinavisk design, fleksible konferanselokaler, bar og restaurant Kitchen & Table Norrmalm. Hotellgjester får rabattert inngang til Selma City Spa.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Clarion Hotel Sign gjør du mer enn å bare sove. Hos oss spiser du godt og slapper av i spaavdelingen mellom shoppingturer og utekvelder.

Stockholms beste beliggenhet

Clarion Hotel Sign ligger midt i Stockholm sentrum, tett på shopping, teatre, restauranter, klubber og barer. Du finner hotellet noen få minutter fra Stockholms sentralstasjon, tunnelbane, tog, busser og Arlanda Express.

Skandinavisk design og arkitektur

Hvor du enn befinner deg på hotellet vil du kunne oppleve klassisk skandinavisk design, der kunst design og arkitektur står i fokus. Hotellet er tegnet av arkitekten Gert Wingårdh og er utført i granitt og glass som reflekterer hverdagslivet og den grønne parken utenfor. Innenfor den spektakulære fasaden finner du materialer som klart-, hvitt-, røykfarget og ravfarget glass, tre, lær, stein og glasert keramikk. Legg til grønne og lekende glasskilder, og drøm deg bort til det som venter deg på hotellet.

De ulike etasjene og hotellrommene er representert av verdensberømte ikoner innen klassisk design som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto og Poul Wolther. Her kan du velge om du vil sove en natt, eller to, i den svenske, norske, finske eller danske etasjen – it’s up to you!

Kitchen & Table Norrmalm

Frister det med brunsj, lunsj eller middag med influenser fra Manhattan i et spennende møte med nordiske smaker? Eller en classic cocktail i baren? Forresten, vi har Not So Classic cocktails også! I kombinasjon med en mikset barmeny er du velkommen alle dager i uken til vår bar og restauarant Kitchen & Table Norrmalm.

Selma City Spa

Spaavdelingen vår finner du i åttende etasje, med en fantastisk utsikt over Kungsholmen. Nyt en drink på terrassen, ta en dukkert i vårt utendørs oppvarmede svømmebasseng eller bestill en velgjørende spabehandling. Som hotellgjest har du førsteprioritet samt rabattert inngangspris. 

Sustainable Stay

Gjennom hele oppholdet ditt hos oss tar vi grep for å bidra til en bærekraftig framtid med fokus på FNs globale mål. Vi etterstreber å være så bærekraftige som mulige, og vi tar ansvar ved å ta best mulig valg for alle som befinner seg innenfor våre vegger.

Det skal være lett å gjøre det riktige, og derfor er Sustainable Stay en del av ditt opphold. For å se nøyaktig hva vi gjør i alle døgnets timer, henter du en blankett i resepsjonen og huker av boksene for hvilke aktiviteter du er en del av. Dermed er du også en del av Sustainable Stay. Målet er at alle boksene skal hukes av, og på den måten er du – sammen med hotellet – med og bidrar til å nå FNs globale mål. 

Your phone is your hero!

Yes, det er sant - du kan gjøre det meste med din telefon når du bor hos oss. Du kan sjekke inn, åpne hotelldøren din, betale for overnattingen, sjekke ut og du kan booke din neste overnatting hos oss - alt med mobilen! Det beste av alt er at du kan chatte direkte med resepsjonen! Perfekt om du har noen spørsmål når du er oppe på rommet. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Strawberry appen (gratis) - magisk!

Handikapptilpassede rom

Clarion Hotel Sign tilbyr rom som er tilpasset for å være tilgjengelige for rullestolbrukere, hørselshemmede og svaksynte. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikapptilpassede rom og fasiliteter.

Opplev det beste av Skandinavia, midt i Stockholm - velkommen til Clarion Hotel Sign!

Kontakt

  • Östra Järnvägsgatan 35 10126 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-Centralen

Buss

Buss 50 eller 65 til Norra Bantorget
Buss 1 til Vasagatan

Fra Arlanda

Arlanda Express til Stockholm Centralstation.

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM.

 
Finner du ikke frem?

Finner du ikke veien eller om du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss på +46 08-676 98 00 eller via cl.sign@strawberry.se.

Om Clarion Hotel Sign

Antall hotellrom

558 stk - 1116 senger

Antall konferanselokaler

10 stk - plass til over 1220 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda Airport: 40 km, ca 35 min
Bromma flyplass: 8,7 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Norra Bantorget: 100 m
Bussholdeplass Vasagatan: 200 m
Tunnelbanestasjon T-centralen: 300 m
Stockholm Centralstation: 300 m

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.