Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Velkommen! Her finnes det lyse hotellrom innredet i skandinavisk design, fleksible konferanselokaler og The Social Bar & Bistro. Hotellgjester får rabattert inngang til Selma City Spa.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,3
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Sign

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Clarion Hotel Sign gjør du mer enn å bare sove. Hos oss spiser du godt og slapper av i spaavdelingen mellom shoppingturer og utekvelder.

Stockholms beste beliggenhet

Clarion Hotel Sign ligger midt i Stockholm sentrum, tett på shopping, teater, restauranter, klubber og barer. Du finner hotellet noen få minutter fra Stockholms sentralstasjon, tunnelbane, tog, busser og Arlanda Express.

Skandinavisk design og arkitektur

Hvor du enn befinner deg på hotellet vil du kunne oppleve klassisk skandinavisk design, der kunst, design og arkitektur står i fokus. Hotellet er tegnet av arkitekten Gert Wingårdh og er utført i granitt og glass som reflekterer hverdagslivet og den grønne parken utenfor. Innenfor den spektakulære fasaden finner du materialer som klart-, hvitt-, røykfarget og ravfarget glass, tre, lær, stein og glasert keramikk. Legg til grønne og lekende lyskilder, og drøm deg bort til det som venter deg på hotellet.

De ulike etasjene og hotellrommene er representert av verdensberømte ikoner innen klassisk design som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto og Poul Wolther. Her kan du velge om du vil sove en natt, eller to, i den svenske, norske, finske eller danske etasjen – it’s up to you!

Stockholms beste beliggenhet

Clarion Hotel Sign ligger midt i sentrale Stockholm, nær shopping, teater, restauranter, klubber og barer. Du ankommer hotellet på noen minutter fra  Stockholms sentralstasjon, T-bane, tog, bus og Arlanda Express. Ta deg en tur på hotellet her!

Her kan du se alle våre hotell i Stockholm.

Skandinavisk design og arkitektur

Signert arkitekten Gert Wingårdh er Clarion Hotel Sign hotellet med det skandinaviske designet hvor du får spennende inntrykk i form av kunst, design og arkitektur. Hotellet er kledd i granitt og glass som sammen skaper en refleksjon av byens pulserende kjerne og den grønne parken utenfor. Innenfor døren blir du møtt av en smakfull kombinasjon av materialer som tre, skinn, stein, glasert keramikk og farget glass. Sammen med innslag av grønt og lekne lyskilder skapes en helt spesiell møteplass.

Hotellrommene er også inspirert av skandinavisk design - verdenskjente designere som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto og Poul Wolther. Fordelt på de svenske, norske, finske eller danske etasjene kan du velge akkurat hvor du vil tilbringe en natt - eller to - it's all up to you

Book møterom online

Trenger du et konferanserom? Nå kan du booke møterom online. Se 360-bilder, tilgjengelighet, spesifikasjoner, oppsett og bestille mat og drikke. Les mer og book møterom online her.

The Social Bar & Bistro

Nyt deilige bistroklassikere og gode drinker i en avslappet atmosfære! Menyen vår er designet for å tilby deg klassiske bistroretter med en moderne vri. Om du er ute etter en lett matbit eller full middag, har vi noe for enhver smak. Start med noen velsmakende snacks, eller nyt et fat med italiensk charcuterie.

Våre hovedretter må bare prøves, fra klassisk pasta til noen av våre gjesters all-time favoritter, som Cæsar-salaten og hamburgeren vår. Ølet serveres alltid kaldt og vinlisten vår byr på en inspirerende reise rundt i verden. Så kom å heng med oss på The Social Sign som ligger i 1.etasje på Clarion Hotel Sign.

Herlige sommermåneder, og du vil heller være ute? Ta en drink og en matbit i vår Rooftop Garden Bar som du finner i 8. etasje.

Selma City Spa

Spaavdelingen vår finner du i åttende etasje, med en fantastisk utsikt over Kungsholmen. Nyt en drink på terrassen, ta en dukkert i vårt utendørs oppvarmede svømmebasseng eller bestill en velgjørende spabehandling. Som hotellgjest har du førsteprioritet samt rabattert inngangspris. 

Sustainable Stay

Gjennom hele oppholdet ditt hos oss tar vi grep for å bidra til en bærekraftig framtid med fokus på FNs globale mål. Vi etterstreber å være så bærekraftige som mulig, og vi tar ansvar ved å ta best mulig valg for alle som befinner seg innenfor våre vegger.

Det skal være lett å gjøre det riktige, og derfor er Sustainable Stay en del av ditt opphold. For å se nøyaktig hva vi gjør i alle døgnets timer, henter du en blankett i resepsjonen og huker av boksene for hvilke aktiviteter du er en del av. Dermed er du også en del av Sustainable Stay. Målet er at alle boksene skal hukes av, og på den måten er du – sammen med hotellet – med og bidrar til å nå FNs globale mål. 

Your phone is your hero!

Yes, det er sant - du kan gjøre det meste med din telefon når du bor hos oss. Du kan sjekke inn, åpne hotelldøren din, betale for overnattingen, sjekke ut og du kan booke din neste overnatting hos oss - alt med mobilen! Det beste av alt er at du kan chatte direkte med resepsjonen! Perfekt om du har noen spørsmål når du er oppe på rommet. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Strawberry appen (gratis) - magisk!

Handikapptilpassede rom

Clarion Hotel Sign tilbyr rom som er tilpasset for å være tilgjengelige for rullestolbrukere, hørselshemmede og svaksynte. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikaptilpassede rom og fasiliteter.

Opplev det beste av Skandinavia, midt i Stockholm - velkommen til Clarion Hotel Sign!

Kontakt

  • Östra Järnvägsgatan 35 10126 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-Centralen

Buss

Buss 50 eller 65 til Norra Bantorget
Buss 1 til Vasagatan

Fra Arlanda

Arlanda Express til Stockholm Centralstation.

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM.

Finner du ikke frem?

Finner du ikke veien eller om du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss på +46 08-676 98 00 eller via cl.sign@strawberry.se.

Om Clarion Hotel Sign

Antall hotellrom

558 stk - 1116 senger

Antall konferanselokaler

10 stk - plass til over 1220 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda Airport: 40 km, ca 35 min
Bromma flyplass: 8,7 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Norra Bantorget: 100 m
Bussholdeplass Vasagatan: 200 m
Tunnelbanestasjon T-centralen: 300 m
Stockholm Centralstation: 300 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.