Medlemskap
Conference room sunset Clarion Hotel Helsinki_original

Møter og konferanser

Vi vet at det unike skapes når mennesker møtes. Samme om du planlegger et stort bedriftsarrangement eller din egen bryllupsfest med familie og venner, finner du det perfekte lokalet her. Vi finnes i hele Norden, og har lokaler for alle anledninger. Bare fantasien setter grenser - du vet hva du vil ha, og sammen sørger vi for at det blir virkelighet.

Hva leter du etter?

Til deg som leter etter lokaler til møter, stevner, intervjuer, kick-offs eller konferanser har vi gjort det enkelt å få et overblikk over utvalget av lokaler på destinasjoner du er interessert i. Vil dere ta en kjapp drink i baren eller nyte et bedre måltid i restauranten, finner du mer utfyllende informasjon om hotellets fasiliteter inne på selve hotellsiden. Kartet gir deg enkelt en indikasjon på hvor hotellet ligger. Velg mellom naturrike omgivelser eller bypuls - ditt valg!

Miljørapport

Nye lovkrav legger økt press på bedrifters egen miljørapportering, og vi ønsker å gjøre det enklere for bedrifter å holde styr på miljøregnskapet. Når du arrangerer konferanse hos oss vet du alltid hvor stort bedriftens karbonavtrykk har vært. Etter endt opphold får du nemlig tilsendt en miljørapport som inkluderer utslipp av karbondioksid, energi og bruk av vann.

Book møterom online!

Nå kan du booke møterom online. Se 360°-bilder, få spesifikke romdetaljer og skreddersy møterommet etter ditt behov. Når du har søkt på ønsket sted, dato og antall personer får du opp søkeresultat med hotell som matcher ditt søk med priser og tilgjengelighet. Noen lokaler kan bookes med en gang, andre hoteller tar imot forespørsel og kommer tilbake til deg med et tilbud. Når du velger å booke og betale lokalet direkte, legger du inn kontaktopplysningene dine og navn på selskap og arrangør. Under “Tilleggsprodukter” kan du velge mat og drikke, og spesielle ønsker nevnes under “Ytterligere informasjon”. Trenger dere overnatting? Flaks at konferansen tar plass på et hotell, da! Nevn dermed hvor mange enkelt- og dobbeltrom som trengs, så sørger vi for at dere får en god natts søvn.