Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Sverige

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ The Mill, det nye krydderet i Malmö. Med knallbeliggenhet på Amiralsgatan, rett ved Triangeln og Möllan finns 224 hotellrom, flere konferanselokaler og The Social Bar & Bistro.

Quality Hotel™ The Mill 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ The Mill

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel The Mill ligger centralt i Malmö og kun ett steinkast unna populære restauranter, caféer og barer, og gåavstand til Triangelns buss og togstasjon.

Nye Quality Hotel The Mill

På vårt nye hotell venter 224 hotellrom i en rekke ulike størrelser, fordelt på 13 etasjer. På entréplan finner du vår nye cocktailbar The Mill Bar, med egen inngang, og i 2. etasje ligger restaurantkonseptet Brasserie X. Dessuten har vi et lekkert treningsrom og en sentralt beliggende garasje under hotellet.

The Social Bar & Bistro

På Quality Hotel The Millkan du slappe av og være sosial i hotellets bar og bistro. Bestill en øl, et glass vin, snacks eller noe å spise. Du kan også utfordre dine kollegaer, venner eller noen fra hotellet på shuffelboard.

Det perfekte hotellet for familier eller idrettslag

Quality Hotel The Mill har til sammen 224 hotellrom, 444 senger og 23 sovesofaer. Flere av hotellets dobbeltrom har også en connecting-dør mellom seg, noe som er perfekt for familier eller andre større selskap.

Midt i city

Quality Hotel The Mill ligger i centrala Malmö, et steinkast fra Malmös populære bydel Möllevången, eller "Möllan", som den heter på folkemunne. Der finner du mange restauranter, caféer, barer og nattklubber. Koselige Folkets Park, med fornøyelser for hele familien, ligger bare et par kvartaler unna. Til Gustaf Adolfs torg og Lilla Torg har du en knapp kilometers gange eller bussmuligheter rett utenfor døra.

10 konferanselokaler

Skal dere holde en konferanse i Malmö? Med 10 forskjellige møterom, der det største lokalet rommer opptil 45 personer, er vårt hotell det perfekte stedet for din neste konferanse eller møte. Ikke glem at du alltid konfererer med popcorn og softis på Quality Hotel.

30 minutter fra København

Kommer du fra Sturup flyplass, stopper flybussen i nærheten av hotellet. Hvis du vil reise til eller fra Kastrup eller planlegger et opphold i Køben, ligger hotellet bare et par hundre meter fra togstasjonen Triangeln, der Öresundstoget tar deg til den danske hovedstaden på bare 30 minutter og Københavns flyplass på 15 minuter. 

Stor garasje midt i Malmö

Vi tilbyr en stor parkeringsgarasje så du kan parkere bilen trygt og enkelt når du besøker oss. Mer informasjon om plass og pris finner du her Serviceutbud. 

Kontakt

  • Amiralsgatan 19 21155 Malmö , Sverige

Om Quality Hotel The Mill

Antall hotellrom

224 rom, 444 senger

Konferanse- og møtekapasitet

10 konferanserom, detstørste møterommet har plass til 50 deltagere. Totalt rommer alle møterom 200 personer.

Avstand flyplass

30 km til Copenhagen Airport
35 km til Malmö Airport

Nærmeste lokaltrafikk

Togstasjon Triangeln: 550 meter
Togstasjon Malmö sentralstasjon: 1,5 km
Bussholdeplass (bybusser): Malmö Stadshuset eller Malmö Studentgatan

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.