Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel™ Match tilbyr en enestående utsikt over Vättern og flere servicetilbud. Her er det restaurant og relaxavdeling med utendørs boblebad. Hotellet er the perfect Match, enten du reiser hit på konferanse, med familien eller med venner.

Quality Hotel™ Match 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Match

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Quality Hotel™ Match i Jönköping! Hotellet, som sto ferdig i 2022! Hotellet rager beskjedne 60 meter over bakken og blir et landemerke i byen. Gjester og besøkende får en vidunderlig utsikt over Vättern, Sveriges nest største innsjø, som ligger bare noen meter unna hotellet.

Nytt hotell, nye muligheter

Hotellet har 18 etasjer og kan skilte med 229 hotellrom, 10 møterom, velværeavdeling og utendørs badeområde. I de øverste etasjene er det også suiter. Hotellet er et naturlig møteplass for både familier og bedrifter, rett og slett den perfekte Match. 

Konferanse, underholdning og restaurant

Vi er et lekent hotell. Velger du å booke møter og konferanser her, er popcorn og softis inkludert i møtepakken. Vi kommer til å fylle Q-zonene med shuffleboard og morsomme aktiviteter, for både store og små. Restauranten vil befinne seg i den gamle fyrstikfabrikkens lokaler og kommer til å by på gastronomiske opplevelser.

Room for gaming

Hos oss har vi skikkelig spillerom eller Gaming Rooms i samarbeid med Telia og Gsign. Rommet er innredet med ergonomiske møbler spesielt designet for gaming. Det siste innen teknisk utstyr er selvfølgelig på plass for å gi deg den beste spillopplevelsen. 

Vi ønsker deg velkommen til Quality Hotel™ Match.

Kontakt

  • Brånebacken 4 55315 Jönköping , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss og tog

50 meter unna hotellet ligger Jönköping sentralstasjon.

Fra Jönköping Airport

Fra flyplassen til hotellet er det 10 km.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Jönköping
Telefon: +46 36 34 40 00

Om Quality Hotel™ Match

Antall hotellrom

229 rom

Antall møterom

10 stk

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.