Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt hotell i Litauen

Tenker du på en tur til Litauen på ferie? Vi har hotell midt i Vilnius med gangavstand til gamlebyen, hovedstadens fremste severdighet. Med 700 meter til sentralstasjonen og bare 10 minutter til Vilnius Airport kan du ikke bo bedre!

Europas midtpunkt

Skal du utforske Litauen? Gratulerer! Med middelalderarkitektur, vakre kirker, slott og muséer er Litauen en fullspekket buffet med aktiviteter og severdigheter. Her, i Europas geografiske midtpunkt, er det noe for enhver, uansett om det er kultur, kunst, arkitektur eller historie som vekker nysgjerrigheten din.

Bo sentralt når du utforsker Vilnius  

Vilnius er den perfekte destinasjonen for helgeturen din. Bo sentralt i hovedstaden på Comfort Hotel® LT, med gangavstand til den UNESCO-listede gamlebyen. Rusle blant kvartaler med nesten to tusen bygninger fra middelalderen, gotikken, renessansen og barokken, med den neoklassiske domkirken St. Stanislaus i hjertet av området. I Vilnius finner du også et stort utvalg muséer, og siden landet fortsatt bærer preg av årene med russisk styre, er det must å besøke KGB-muséet, som ligger i et tidligere sovjetisk fengsel.

Severdigheter i Litauen

His du vil oppleve mer av Litauen enn bare Vilnius, trenger du ikke reise langt for å finne spennende utflukter og severdigheter. Velg og vrak mellom flere dagsturer fra hovedstaden. For den naturinteresserte er nasjonalparken Curonian Spit et godt alternativ med sine langstrakte sanddyner, mens den som vil lære mer om Litauens historie bør dra til byen Kaunas og besøke Ninth Fort.

Flere land

Danmark
Finland
Latvia
Norge
Sverige

Les mindre
1 hotell i Litauen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.