Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel er en innovativ fargeklatt i Jønkøpings hotelltilbud. Med sentral beliggenhet midt i byen kan du bo, spise, trene, jobbe og mingle i et kreativt miljø. Det passer like bra uansett om du kommer hit for jobb, ferie eller bare vil nyte litt ekstra.

Vox Hotel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vox Hotel er et designhotell med 143 rom midt i Jønkøping. Her får du muligheten til å nyte mer enn bare en god natts søvn. Vox Restaurants smakfusion tilberedes mens du ser på, og trening kommer med utsikt over Vättern. Om du har et møte i byen kan du ha dette i lobbyens fargerike, levende miljø, eller du kan sitte her og jobbe for deg selv mens du kjenner på hotellets pulserende energi.

Din nye hotellfavoritt

Vox Hotel ligger midt i sentrale Jønkøping, tett på shopping, strand, restauranter, natteliv, transportmuligheter og ikke minst med en fantastisk utsikt over Vättern. Her spiller innredningen like stor rolle som personlig service og god mat og drikke. Toppet med en god natts søvn i en komfortabel seng vil vi helt enkelt gjøre ditt opphold minneverdig.

Designede rom

Her finner du 143 hotellrom, fra suiter og deluxe rom med enestående utsikt over Vättern til mindre dobbeltrom uten vindu. Uansett romkategori har alle rom på Vox Hotel samme høye standard på innredningen. Vi tilbyr selvsagt også rom som er universelt utformet. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Nytt nordisk kjøkken med fokus på bærekraftige råvarer

Vox Restaurant er et sted for å nyte både frokost, lunsj og middag, ta en drink i baren eller møte venner og kolleger for after work. Kjøkkenet vårt ønsker å skape og inspirere til matglede med bærekraftige råvarer. Her velger gjestene selv hva de vil oppleve: en enklere, godt tilberedt hovedrett eller en flereretters meny med tilhørende vinpakke.

Kreativ møteplass i sentrale Jønkøping

Vår store lobby med ulike typer av sitteplasser er åpen for noen timers jobbing, uformelle møter eller for deg som ønsker å lese. “Work at Vox” er et tilbud for våre daggjester som blant annet gir raskere wifi og gratis kaffe. Perfekt om du er freelancer, konsulent eller har en fleksibel jobb og vil har et inspirerende miljø. Gjør Vox Hotel til din arbeidsplass utenfor kontoret.

Treningsrom med utsikt

Ta med deg treningstøyet når du sjekker inn her. Fra vårt døgnåpne treningsrom i sjette etasje kan du se utover Vättern mens du trener.

Ekstravagant møter elegant

Vox er designet av Magnus Månsson, en av Sveriges fremste hotellarkitekter, som også står bak Avalon Hotel og Clarion Hotel Post i Gøteborg. I hans design møtes det kreative, maksimalistiske og det klassiske, elegante og skaper en unik atmosfære. Eksklusivt med en frisk vri.

Velkommen til Jønkøping og Vox Hotel!

Kontakt

  • Lantmätargränd 2C 55320 Jönköping , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Jønkøpings sentralstasjon

Tog

Jønkøping C

Taxi

Taxi Jönköping, telefon +46 36 34 40 00 eller TaxiKurir Jönköping, +46 36 12 12 12

Om Vox Hotel

Innredning

Magnus Månsson

Antall rom

143 stk – 286 sengeplasser

Avstand til flyplass

Jønkøping Airport: 6 km, ca 10 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Jønkøpings sentralstasjon: ca 600 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.