Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Danmark

Skal du til Danmark på ferie og trenger et hotell? Strawberry har hoteller i sentrum av København og ved Kastrup. Uansett om du kommer deg rundt til fots, med sykkel eller med bil, er det alltid noe å se her!

Velg og vrak blant severdigheter med et hotell midt i byen

Har du booket en helg eller flere ferieuker i det sjarmerende Danmark? Et godt valg – Danmark har et bredt utvalg severdigheter og morsomme aktiviteter å velge mellom. Først av alt er det vanskelig å snakke om Danmark uten å nevne den populære hovedstaden København, hvor det finnes mange ting å gjøre. Hvis du trenger et hotell midt i byen har vi flere alternativer å velge blant. Start ved Comfort Hotel® Vesterbro i den kule bydelen Vestebro, eller sjekk inn på på et av våre eksklusive hoteller som SKT. PETRI eller Villa Copenhagen og nyt både gåavstanden til koselige kafeer og byens topp-attraksjoner. Spaser rundt omringet av vakker arkitektur i Nyhavn, ta en shoppingrunde midt i byen, opplev det pulserende nattelivet eller besøk en klassisk attraksjon som Tivoli eller Den lille Havfrue.

Restauranter i verdensklasse

Hvis mat og drikke er en viktig del av reisen din har du kommet rett. Noen av Skandinavias beste restauranter ligger i Danmark, hvor mange har blitt belønnet med stjerner i Michelinguiden. Men gå heller ikke glipp av den klassiske pølsen eller smørbrødet, gjerne med en iskald, dansk øl til for den komplette opplevelsen av dansk matkultur.

Bo ved flyplassen i København

For den som har reist langt kan det være deilig å booke inn på et hotell ved Københavns lufthavn, Kastrup. Clarion Hotel® Copenhagen Airport har den beste beliggenheten rett ved knutepunktet Terminal 3, hvor du også finner t-banen til København og Øresundstog som tar deg til Sverige og Malmö via Øresundsbroen. Ta en dukkert i hotellets basseng og slapp av litt før du gjør deg klar til å utforske Danmark. Quality Airport Hotel™ Dan, rett utenfor flyplassen, er også et perfekt alternativ for de som er ute på reise. Du finner dessuten Den Blå Planet, Nord-Europas største akvarium, i nærheten av hotellet. Les mer om flyplasshotellet ved Kastrup.

Mer om Danmark og København

Book en helg i sjarmerende København
Hotelluksus 10 minutter unna København
Hipt og trendy i Vesterbro
De 5 beste bakeriene i København

Flere land

Finland
Litauen
Norge
Sverige

Les mindre
6 hotell i Danmark

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.