Medlemskap
A concert with a lot of people in the sunset.

Eksklusive opplevelser

Spennende konserter og events

Forsalg til konserter

Leter du etter nye opplevelser og eventyr? Kanskje en konsert som gir deg gåsehud? Eller vil du utforske nye kulturer? Nå kan du som medlem i Strawberry bli med i Red Carpet og få tilgang til eksklusive og spennende evens rundt om i hele Norden. Få tilgang til forsalg på konsertbilletter og mulighet til å booke hotellrom til store events før alle andre – bare for deg som har aktivert Red Carpet. Du rykker med andre ord helt først i køen når det kommer til hvor mange endorfin-kicks du kan anskaffe deg, og hvem ønsker vel ikke en real påfylling av det?

Eksklusiv losje og Fast Track på Strawberry Arena

I forbindelse med lanseringen av Strawberry Arena i Stockholm 12. juli, får våre medlemmer med Red Carpet aktivert enda flere festlige fordeler. En av disse er tilgang til Red Carpets eksklusive Fast Track på Strawberry Arena. Du slipper altså å stå i kø neste gang du besøker Sveriges nasjonalarena. Les mer her. Du får også mulighet til å kjøpe billetter til vår eksklusive, nyrenoverte losje. I losjen kan du nyte god mat og drikke til den fantastiske konserten eller arrangementet du er på. Aktiver Red Carpet i dag!

Slik melder du deg opp til Red Carpet

Det er lett å aktivere Red Carpet. Først og fremst må du selvsagt være medlem i Strawberry – og er du ikke det ennå, så er det like enkelt. Som medlem aktiverer du Red Carpet her nedenfor eller i medlemsprofilen, under oversikten over dine samtykker. Både medlemskapet i Strawberry og Red Carpet er selvfølgelig helt gratis, og vi holder deg oppdatert via e-post når store konserter og events slippes. Aktiver Red Carpet i dag for å ikke gå glipp av alle de spennende konsertene, eventene og andre eksklusive happenings som kommer.

Unike events på hotell

Du kan være med på mange morsomme events som arrangeres på våre hotell rundt om i Norden. Vi arrangerer alt fra konserter og stand-ups til foredrag og vinsmaking.


Ta en titt under for å finne din neste opplevelse!

Tidligere eventer

Been there, done that

Strawberry Exclusive Experience 18. juli 2024

Utsolgt

Strawberry Exclusive Experience 18. juli 2024

Middag, drikke, ekslusiv losje og storslagen konsertopplevelse.

Eksklusiv konsertpakke til utsolgt konsert!

Konsert

Eksklusiv konsertpakke til utsolgt konsert!

Siste mulighet til å kjøpe billetter til Friends Arena 17.-19. mai 2024!

P!NK – Summer Carnival 2024

Konsert

P!NK – Summer Carnival 2024

Kjøp billetter til P!NK – før alle andre!

Tons of Rock x Strawberry

Festival

Tons of Rock x Strawberry

Eksklusiv hotellpakke med 4-dagers festivalpass og hotellopphold!

Strawberry Arena

Sveriges nasjonalarena

Strawberry Arena

Opplev storslagne events innen musikk, sport, underholdning og mye mer. Strawberry Arena er plassen for euforiske følelser og opplevelser i verdensklasse.

Mer informasjon

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse