Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna er et av Eskilstunas heftigste hotell. Hotellet ligger 7-8 min gange fra Jernbanestasjonen og fra de fleste rommene har du utsikt over elven som renner gjennom byen. Superbeliggenhet med andre ord.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Det rockinspirerte hotellet ved elva i Eskilstuna. Det ligger sentralt, har god frokost, stilige og romslige rom og gir deg mye for pengene.

Digge rom

Alle rommene har gode senger og skrivebord. Kobler du deg på nettet, som finnes i hele hotellet, er det bare det jobbe på. Eller å snurre en film. Men kanskje velger du ett av de rommene med store vinduer og utsikt over elva?På veggen i halvparten av rommene ser du silhuetten til en som ligner mistenkelig på Kongen av Pop. Hva venter deg på ditt rom?

Midt i Eskilstuna

Du bor like ved gamlebyen og der det skjer. Stålstaden Eskilstuna, eller Sveriges Sheffield, er fortsatt en viktig industriby. Restauranter, puber og cocktailbarer ligger like i nærheten. Vil du ha japansk, italiensk eller svensk? Bare spør oss om Eskilstuna.

Parken Zoo

Hvorfor ikke ta med familien på et besøk på Faktori Museum eller en av Sveriges mest populære dyreparker; Parken Zoo. Vi samarbeider med Parken Zoo og har nesten alltid et bra tilbud for deg som vil kombinere et besøk i dyrehagen med et opphold hos oss. 

Konferanse

I de nye konferanselokalene har vi plass til 50 personer. Med all den nyeste teknologien er det enkelt å lage bra seminarer. Du kan også bestille mindre møterom.

Døgnet-rundt-åpent treningsrom og gratis WiFi

I vårt treningsrom kan du trene døgnet rundt, uten ekstra kostnad. Andre herlige gratisgreier for våre gjester er selvsagt WiFi på hele hotellet.

Lobby, flipperspill og bar

I baren nede kan du ta en drink etter en lang dag. Andre bruker baren til å møte kollegaer og ha uformelle møter. Med det trådløse nettet kan du enkelt få ting gjort. Alterntivt kan du roe ned med en drikke mens du banker kompisen din hjemme i Wordfeud. Eller hva med å utfordre en hotellgjest i flipper?

Parkering

Kommer du med bil er det enkelt og smidig å parkere hos oss. Her kan du lese mer om parkeringsmulighetene på Comfort Hotel Eskilstuna.

Kontakt

  • Hamngatan 9 632 20 Eskilstuna , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Dra til holdeplass Fristadstorget.

Fra Arlanda 

Arlanda Express till Stockholm Sentralstasjon. Bytt till buss eller tog til Eskilstuna. 

Fra Skavsta

Buss til Nyköping C, bytt til buss mot Eskilstuna bussterminal.

Taxi

Vi anbefaler Eskilstuna Taxi

Om Comfort Hotel Eskilstuna

Antall hotellrom

120 rom - 240 sengeplasser

Antall konferanselokaler

1 stk- kapasitet for 30 deltagere

Avstand flyplass

Arlanda Flyplass: 148 km,
ca 1 time og 30 minutter
Stockholm Skavsta Flyplass: 81 km,
ca 1 time og 15 minuter 

Avstand lokaltrafikk

Bussholdelplass Fristadstorget: 200 m

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.