Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Box Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ The Box

Linköping,  Sverige

Quality Hotel The Box er et hotell for alle sanser med gjestens helhetsopplevelse i fokus. Rommene gir deg en stor opplevelse på et lite område og rom for sosiale møter. Hotellet tilbyr alt du trenger og litt mer, som restaurant, bar, treningsrom og spa.

Quality Hotel™ The Box 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel The Box er et nybygget hotell i Linköping med praktisk beliggenhet. Kun 2,5 km fra byens puls, underholdning og aktiviteter samtidig som du er nær flyplassen Linköping City Airport, E4 og Linköping Arena. Quality Hotel The Box er et moderne og sjarmerende hotell for alle sansene dine.

176 smart designede rom

Når du bor på Quality Hotel The Box får du oppleve noe helt nytt. Rommene er moderne og fylt av sjarm. Uansett romkategori har du alt du trenger for en ultimat hotellopplevelse.

Konferanseavdeling

Hotellets konferanseavdeling har 3 konferanserom som kan ta imot opptil 170 personer. Vi har investert i toppmoderne teknologi for å kunne gi deg de aller beste forutsetningene for en vel gjennomført konferanse. Du skal kunne konsentrere deg om jobben din, mens vi løser logistikk og alt det praktiske. Vi hjelper deg med arrangementet ditt hele veien, uansett om det er en mindre forretningslunsj eller en stor konferanse.

Restaurant og bar

Ved inngangen blir du møtt av hotellets restaurant og bar, en møteplass for både hotellgjester og lokale. Menyen er et hylles til det svenske kjøkkenet med en internasjonal twist. Her serverer det også lunsj på hverdager! Følg oss på Instagram eller Facebook for å se ukens lunchmeny.
Åpningstider og á la carte meny finner du her.

Restaurant med stor frokostbuffé

Hotellets restaurant ligger i 1. etasje. Hver morgen serveres vår gode og sunne frokostbuffé med et utvalg av økologiske produkter. Her kan du blant annet spise eggerøre, kokt egg, bacon, pølser, frokostblanding, frukt og mye mer. Det er også her våre konferansegjester og større grupper får servert sin forhåndsbestilte lunsj eller middag. 

Innovativt barkonsept

På Quality Hotel The Box finner du også en bar, som er en selvsagt møteplass for hotellgjester så vel som lokale. Hit kommer man for å jobbe, nyte en forfriskende cocktail, lade opp før hockeykamp eller lande etter en konsert i noen av spillestedene utenfor. Her møter du et innovativ barkonsept inspirert av verdens metropoler der du kan nye hotellets signaturdrinker og velkjente klassikere.

600 kvadratmeter stort spa

På Quality Hotel The Box finner du et 600 kvadratmeter stort spa som er helt utenom det vanlige. The Wellbox tilbyr et basseng med champagnebobler og et utendørsbasseng, boblebad, fotbad, badstue og tørrbadstue.
Ikke glem å booke et opphold på The Wellbox. Det er veldig populært, så vi anbefaler å gjøre det i god tid. Priser og åpningstider finner du her. Hjertelig velkommen!

Treningsrom og treningsmuligheter

Foretrekker du å trene utendørs? Eller innendørs? Hos Quality Hotel The Box trenger du ikke å velge. Her finner du to velutstyrte treningsrom, et inne og et ute.

Gratis parkering

Vi tilbyr gratis parkering til alle våre gjester. Les mer og få svar på andre spørsmål her

Kontakt

  • Aspögatan 7 582 78 Linköping , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Busslinje 13 fra Reisesentrum i Linköping, holdeplass Masugnen (5 min gange til hotellet), reisetid med buss ca. 11 minutter.

Transport til flyplass

Linköping City Airport ligger 1 km fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Linköping. Tlf: 013-10 10 10

 

Om Quality Hotel The Box

Antall hotellrom

176 rom, 352 senger

Konferanse- og møtekapasitet

3 rom, med plass til 150 personer

Avstand flyplass

Linköping City Airport, 5 min. Norrköping flyplass 35 min. Skavsta flyplass ca 1,5 time.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.