Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Luleå Luleå ,  Sverige

Quality Hotel™ Luleå

Luleå,  Sverige

Quality Hotel Luleå er det perfekte konferanse- og fritidshotellet for deg som vil bo sentralt i Luleå. Hos oss finnes konferansemuligheter for opp til 230 deltagere og innendørs parkering.

Quality Hotel™ Luleå 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Luleå

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Luleå er et moderne konferansehotell beliggende sentralt i den svenske havnebyen Luleå, kun 10 minutter fra Luleå flyplass. Vi tilbyr restaurant, den populære gourmetkroen Cook`s Krog, bar og kort avstand til sentrum.

Konferanse for 230 deltagere

Quality Hotel Luleå er et av Norrlands største konferansehotell. I våre seks moderne og nyrenoverte møtelokaler kan vi tilby konferansemuligheter for opp til 230 deltagere. Med 220 rom, servering av frokost, lunsj, middag festmenyer og snacks, og vår sentrale beliggenhet har vi alle muligheter til å arrangere den perfekte konferanse. Vil du arrangere en middag litt utenom det vanlige, en storslagen konferanse eller vil du ha hjelp med å arrangere en spesiell dag? Da kan du bestille noen av våre eventlokaler.

Gourmetmat fra Norrland

I Restaurant Q serveres den store frokostbuffeten, konferanselunsjer og middager. Gå ikke glipp av den populære afterwork-buffeten!  I á la carte-restauranten serverer vi velsmakende spesialiteter fra Norrbotten og Lappland. 

Loungebar

Måltidene begynner eller avsluttes gjerne med et besøk i vår populære loungebar Invit. Her trives både hotellgjester og lokale. Her serveres også kveldens husmannskost, mandag - torsdag kl. 17.00 - 21:30.

Relaxavdeling

I vår relaxavdeling, med badstu, kan du koble av etter en lang dag. Et perfekt sted å hente ny energi på.

Oppdag Luleå

Quality Hotel Luleå ligger midt i byen, rett ved Statsparken, Norrbottenteateret og Luleås byshopping. I nærheten finner du også Gammelstads kirkeby, som står på UNESCOs verdensarvliste. Kort sagt - Quality Hotel Luleå er det perfekte utgangspunktet for opplevelser i Luleå.

Kontakt

  • Storgatan 17 97128 Luleå , Sverige

Finne frem til hotellet

Fra Luleå Airport

Ta buss 4 till holdeplass Smedjegatan. 

Med buss

Buss till Luleå busstasjon.

Tog

Tog til Luleå C.

Taxi

Vi anbefaler Luleå Taxi, 
telefon +46 920 10 000.

Om Quality Hotel Luleå

Antall hotellrom

220 stk - 432 sengeplasser

Antall konferanselokaler

6 stk - plass for 230 deltagere

Avstand flyplass

Luleå Airport: 9 km, ca 10 minutter

Avstand lokaltrafikk

Luleå C: ca 500 meter 
Luleå busstasjon: ca 400 m
Bussholdeplass Smedjegatan: ca 100 m

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.