Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Norge

Skal du på ferie i Norge? Besøk eller jobbreise i en annen by? Det finnes så mye å se og gjøre. Vi har et stort utvalg av hotell i Norge, uansett om du er på jakt etter et sentralt hotell i Oslo, Bergen, Trondheim eller andre byer.

Hotell for enhver smak

Byhelg, spaluksus, familieferie, baderesort eller skihotell på fjellet? Vi har et stort utvalg av hotell i hele Norge, fra prisbelønte luksushotell til urbane budgethotell med den beste beliggenheten i byen. Ta del i storbyenes shopping, kulturtilbud, restauranter og uteliv, eller bo nært naturen med friluftslivet utenfør døren.  

Vi finnes i de fleste norske byer

I tillegg til storbyene Oslo, Bergen, og Trondheim har vi hotell på flere destinasjoner i Norge. Om du vil oppleve Nord-Norge har vi hotell i både Tromsø og Bodø. Midt i vårt langstrakte land finner du oss i blant annet Steinkjer, Kristiansund, Molde og Ålesund. Den populære byen Stavanger ligger på vestlandet, og i landets sørlige deler kan du velge og vrake mellom destinasjoner som Kristiansand og Arendal, opp mot Lillehammer, Gjøvik, Drammen, Larvik, Sarpsborg, Tønsberg og Fredrikstad. Vi tilbyr også hotell i mindre byer og tettsteder.

44 nasjonalparker og nordlys

Norge er kanskje et av verdens mest kontrastfylte land; 4 årstider gir uendelige muligheter til aktiviteter med ski og skøyter om vinteren, strandliv om sommeren, uteliv om våren og jakten på de vakreste fargene om høsten. Nordmenn har en forkjærlighet til natur og friluftsliv, og Norges storslagne landskap med fjorder, fjell, hav og fantastiske utsikter, er ikke vi ikke forundret. Uansett om du vil oppleve skogen, gå langs kysten eller se fjellene, kan de interesserte velge og vrake mellom hele 44 nasjonalparker. Om du vil oppleve nordlyset, har du størst sjanse i Nord-Norge fra slutten av september til mars, da sommermånedene byr på solskinn og lys døgnet rundt.

Hotell i nærheten av Norges største flyplasser

Leter du etter hotell i nærheten av Gardermoen, Flesland, Sola eller en annen destinasjon? Vi har en mengde moderne flyplasshotell. Book og se priser her!

Julebord over hele landet

Er du på jakt etter deilig julemat og underholdende juleshow? Se vårt store utvalg av julebord i hele Norge her. 

Tips til opplevelser

Norges beste biltur

Hvorfor naturen IKKE er den eneste grunnen til å reise rundt i Norge

10 lokale innsidetips til Oslo

Vil du ha mer inspirasjon og tips før hotelloppholdet? Besøk vår inspirasjonsside

Flere land

Danmark
Finland
Lettland
Litauen
Sverige

Les mindre
108 hotell i Norge

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.