Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Grand Borås. Et utmerket valg for familie, konferanse og underholdning i Borås. Her finner du et stort konferanserom, restaurant, treningsrom og badstue. Nyt en stor frokostbuffé og ha det gøy med et slag shuffleboard!

Quality Hotel™ Grand, Borås 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand, Borås

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen till Quality Hotel™ Grand i Borås! En perle i Borås sentrum hvor du bor vegg i vegg med byparken, butikker, kunst i verdensklasse og løven Simba.

Om hotellet

Velkommen til Quality Hotel™ Grand i Borås, med 9 etasjer, 219 hotellrom, ny møte- og arrangementsarena med 7 konferanserom, 100 m2 treningsrom med badstue og yoga/avslapningsområder. Hotellet er et naturlig møtested for både familier, forretningsreisende og sportsentusiaster. For meetings that matters.

På Quality Hotel Grand i Borås møtes du av en imøtekommende og familiær atmosfære hvor vi alltid har glimt i øyet. Et hotell for jobb, lek eller litt av begge deler - noe for hele familien! Siden 1972 har vi vært det mest populære hotellet på Borås, og store deler av hotellet er nå også nyoppusset. Nyt et hotell midt i byen, nær restauranter og underholdning.

Bo sammen med familien

Vi elsker å sjekke inn de minste medlemmene av familien. Hos oss er barn alltid velkomne og vi gjør vårt beste for at både barn og foreldre skal trives. Hva med et velkomstsett fra Lollo & Bernie til alle barn som sjekker inn, samt lekerom og hobbyrom i restauranten om sommeren? I lobbyen vår vil de lekne finne både shuffleboard og brettspill. I skoleferier rigger vi også opp Nintendoen vår her! I restaurantene tilbys barna sin egen meny og til frokost kan de fråtse i pannekaker, smoothies, frisk frukt og grønnsaker.

NÒR - nordiske retter med innslag fra europeiske påvirkninger

NÒR er et moderne brasserie som løfter tradisjonell nordisk kokkekunst til nye høyder med spennende innslag fra Europa. Vi tar vare på våre lokale råvarer og henter inspirasjon fra skandinavisk skog og mark. Her kan du nyte en cocktail i baren eller en luksuriøs middag i en hyggelig atmosfære.

Klikk her for å lese mer om NÒR og reservere bord.

Mat & drikke

Baren vår har åpent alle dager og det har også vår store uteservering, når været tillater det. Hver uke serverer vi lunsj med både nye og kjente smaker på menyen - noe for alle!

Book inn en ny konferanseopplevelse

Vår nye toppmoderne konferanseavdeling har alle møterommene plassert på samme etasje og passer for alt fra små møter til store events. Loungeområdet har utsikt over Viskan og passer perfekt for sosiale kaffepauser, idemyldring og festlig mingling. For større arrangementer er det også mulig å booke vårt største lokale sammen med loungeområdet. Du har vel ikke gått glipp av at det alltid er popcorn og softis inkludert når du holder konferanse hos oss?

Hvordan vil du bo? 

Vi har alt fra prisgunstige moderat- og standardrom til smarte Familierom og større Deluxe-rom på hele 42 kvadratmeter. Les mer om rommene her.

Våre pilarer

Hotellet har pilarene KUNST – DESIGN – TEKSTIL OG MOTE i fokus. Vi vil at disse ordene skal gjennomsyre hotellet det sekundet du går inn døren. Du skal se det i materialvalget på møbler og tekstiler, i kunsten og fargevalget. Vi knytter oss til Borås sin tekstile arv og bruker i størst mulig grad lokale produkter. Det kan du se på våre matter, gardiner og spesialbygde møbler fra et lokalt verksted. 

Opplev Borås

I byen vår er det mye å se og gjøre. Her kan du lese mer om Borås.

Velkommen til perlen i Borås, Quality Hotel Grand!

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog/buss

Til Borås sentralstation

Fra Göteborg Landvetter Airport

Taxi til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Sverigetaxi Borås, telefon +46 33 12 70 70

Om Quality Hotel Grand, Borås

Antall rom

158 stk - 250 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

16 stk - plass til 600 personer

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport: 42 km. 
Ca 25 minutter

Avstand lokaltrafikk

Resecentrum: 300 m, 5 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.