Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Rett ved Göta Älv i bydelen Majorna finner du Quality Hotel™ Waterfront i Göteborg. I nærheten av hotellet finner du godt bevart gammel bebyggelse og koselige spisesteder, alt med en avslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Waterfront er stedet å besøke med familie og venner for å slappe av eller møtes i jobbsammenheng. Hotellet har 151 store hotellrom, suiter, konferanselokaler, festavdeling, restaurant, bar, uteservering med magisk utsikt og wellness-avdeling med treningsrom, boblebad, dampbad og badstu. Det er godt med parkeringsplasser, både utendørs og i oppvarmet garasje, til en lav avgift. Gode kommunikasjonsmuligheter til sentrum med trikk, buss eller båt.

Store konferanselokaler

Med erfaring, kunnskap og en genuin interesse for mennesker, skreddersyr vi store så vel som små møter i Göteborg. De avslappende og spennende omgivelsene gir konferansen en ekstra dimensjon og gir gode forutsetninger for kreative møter. Alle våre elleve konferanselokaler har utsikt over Göta älv. Fra noen av konferanserommene kan man dessuten se ut over åpent hav. Størrelse og funksjon varierer på møtelokalene, så uansett størrelse på gruppen kommer Quality Hotel Waterfront til å være det perfekte stedet for din neste konferanse.

Mat og drikke

På Quality Hotel Waterfront starter du alltid dagen med en stor frokostbuffet fylt med kortreiste råvarer. På hotellets restaurant kan du nyte en god middag og en fantastisk utsikt over Älvsborgsbron og åpent hav. Her møtes internasjonale gjester og göteborgere for å spise et smakfullt måltid, eller for å invitere til storslåtte fester. Restauranten har åpent til midnatt året rundt og tilbyr vellagede retter i et stort prisspenn. Her er det plass til 200 gjester, og festavdelingen kan ta imot grupper på opptil 100 personer.

Treningsrom og wellness

Trenger du en stund med avkobling, kan du besøke vår relax-avdeling. Her kan du nyte en varm jacuzzi, dampbad og en herlig badstu. Du har også tilgang til hotellets treningsrom når du bor på Quality Hotel Waterfront.

Kontakt

  • Adolf Edelsvärds gata 10 41451 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Med trikk, buss eller båt

Med trikkelinje 3 eller 9 reiser du til holdeplassen Vagnhallen Majorna. Med buss reiser du med linje 20 eller 90 til holdeplassen Klippan. Velger du å reise med båt, går båten til Klippans ferjeleie.

Fra Göteborg Landvetter Airport

Fra Landvetter flyplass går flybussen inn til Nils Ericsson-terminalen (Göteborg C) på 30 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg: +46 31 65 00 00

Om Quality Hotel Waterfront

Antall hotellrom

151 stk.

Antall konferanselokaler

9 stk.

Avstand flyplass

3 mil, ca. 30 min med bil

Avstand offentlig kommunikasjon

400 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.