Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hoteller i Finland

Opplev Finland på ferie, eller dra på helgetur til Helsinki! Vi har hotell midt i hovedstaden som passer perfekt når du vil ha severdighetene rundt hjørnet. Hvis du er på reisefot har vi hotell ved Helsingfors-Vantaa flyplass.

Populære Finland

Vil du oppdage Finland, de tusen sjøers og skogers land? Finland er en sann buffet for den nysgjerrige, enten du vil rusle i Helsinki, besøke en nasjonalpark eller sjekke ut den finske kulturen. Hvis du bor på Clarion Hotel® Helsinki må du teste takbassenget, men framfor alt badstuen, som er en stor del av den finske kulturen.

Helsinki – et must når du er på ferie i Finland

At Finland blir stadig mer populært som reisemål er ikke noen stor overraskelse. Her er det mange ting man kan se og gjøre. Hovedstaden Helsinki tilbyr en perfekt blanding av barer og restauranter, parker, kulturarrangementer og shopping. For ikke å snakke om finsk design, mote og håndverk som er svært kjent og får oppmerksomhet over hele verden. Med sin kilometerlange kystlinje kan du enkelt hoppe på en ferge og besøke en eller flere av de mange øyene i Helsinki sin skjærgård.

Bo sentralt i Helsingfors eller ved flyplassen

Vi har flere hoteller midt i sentrum av Helsingfors som passer perfekt når du vil ha gangavstand til alle byens tilbud og severdigheter. På Clarion Hotel® Helsinki bor du i urbane Busholmen i det vestre havneområdet, mens boutiquehotellet Hotel F6 ligger ved siden av Esplanadparken, i hjertet av hovedstaden. Uansett hotell ligger byens tilbud innen gangavstand. For de som kommer langveisfra kan det være deilig å bestille rom på flyplasshotellet Clarion Hotel® Helsinki Airport, rett utenfor hovedstaden.

Vakker og tilgjengelig natur

At Finland faller den naturinteresserte i smak er ingen stor hemmelighet. Når hele 70% av landmassen består av skog og vann, er det lett å forstå hvor lett tilgjengelig naturen er for finnene. Gå på tur i en av landets vakre nasjonalparker og opplev den friske luften. Hvis du besøker Finland om vinteren har du også muligheten til å komme nærmere naturen på ski eller skøyter. Drar du nordover, finnes det til og med gode sjanser for å få oppleve nordlys, da dette nydelige lysspillet kan oppleves hele 200 netter i året her!

Mer om Finland og Helsinki

Weekendtur til Helsinki? Les 4 tips om hva du kan gjøre her!
Morgenbad og sauna i Helsinki
Helsinkis beste

Flere land

Danmark
Latvia
Litauen
Norge
Sverige

Les mindre
17 hotell i Finland

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.