Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard har gjenåpnet med moderne komfort i historiske omgivelser. Med fantastisk beliggenhet i den arktiske metropolen Longyearbyen, står 88 premium rom og suiter, bar og restaurant klart til å ønske deg velkommen til ditt neste eventyr!

Funken Lodge 5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Funktionærmessen Restaurant på Funken Lodge er tilbake i sin prakt og inviterer deg til en kulinarisk opplevelse uten like. Her kan du nyte internasjonale retter og arktiske spesialiteter sammen med et rikt utvalg av god drikke. 

Hvor historie møter innovasjon

Funktionærmessen er et av Longyearbyens mest historiske spisesteder, der gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. Etter en omfattende renovering i 2017 åpnet dørene til restauranten slik vi kjenner den i dag. Her venter en kulinarisk opplevelse som er preget av eksepsjonell service, råvarer av høyeste kvalitet, og fantastisk utsikt. À la carte menyen byr på nøye komponerte retter, inspirert av et internasjonalt kjøkken. Vi anbefaler også å prøve restaurantens signaturretter, kongekrabbe og tørrmodnet Côte de Bœuf. Nyt din nordligste kulinariske opplevelse i Funktionærmessen Restaurant, hvor historie møter innovasjon.

Et rikt utvalg av vin og champagne

Vi kan skilte med et vinkart med over 300 ulike typer, og i kjelleren bugner det av gode årgangsflasker – særlig fra velrennomerte Bordeaux-produsenter. Vi har 15.000 flasker tilgjengelig, og kan friste med over 70 sorter champagne, trolig det bredeste og største utvalget som finnes i Norge. 

Winemaker's Dinner

Flere ganger i året inviterer vi i samareid med kjente og fremtredende vinhus til Winemaker's Dinner på Funktionærmessen Restaurant. Vinleverandørene presenterer spennende viner, mens kjøkkenet serverer utsøkte retter som passer perfekt til vinene. Winemaker's Dinner er populært blant tilreisende og fastboende, og vi anbefaler deg å være raskt ute med å reservere bord for å ikke gå glipp av denne unike opplevelsen. For bordbestilling og  informasjon om neste bordoppdekking, vennligst ta kontakt med resepsjonen eller kontakt oss her

Åpningstider Funktionærmessen Restaurant

Mandag: 18.00 - 23.00
Tirsdag: 18.00 - 23.00
Onsdag: 18.00 - 23.00
Torsdag: 18.00 - 23.00
Fredag: 18.00 - 23.00
Lørdag: 18.00 - 23.00
Søndag: 18.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.