Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Med Sognefjordens beste beliggenhet, er Quality Hotel Sogndal det perfekte utgangspunkt for unike naturopplevelser. Vi har 226 rom, konferansekapasitet opp til 1000 personer, restauranter og bar, og ligger midt i Vestland fylke.

Quality Hotel™ Sogndal 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sogndal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Sogndal ligger idyllisk plassert i hjertet av Sognefjorden, og er det perfekte basehotellet for unike naturopplevelser.

Beliggenhet

Vi ligger kun få minutters gange unna hurtigbåten fra Bergen, busstasjonen med flere avganger daglig ligger kun 50 meter unna, og her ankommer også flybussen. Selve flyplassen ligger en kort kjøretur på 20 minutter unna. Hos oss har dere nærheten til alt som skjer i bygda og likevel rolige og vakre omgivelser.

Quality Hotel Sogndal

På vårt hotell har vi 226 rom i en rekke ulike størrelser, fordelt på 6 etasjer og hele 3 restauranter. I 1.etasje finner du Eppel Bar og Restaurant hvor du kan få deg noe godt å spise og drikke, baren er også en sosial møteplass hvor du kan spille shuffleboard eller biljard. I 1. etasje finner du også vår trendy restaurant Vågal Burger and Gin, hvor vi serverer smakfulle burgere, vegetar alternativer og klassiske biff retter. Den italienske stoltheten vår finner du i hotellets 2. etasje, her serverer våre dyktige kokker deg italiensk mat laget fra bunnen, med den ekte italienske smaken av Italia. Les mer om restaurantene våre her.

Kurs, konferanse og event til opptil 1000 personer

Med 9 konferanselokaler kan vi hjelpe deg med å arrangere alt fra mindre møter og konferanser til messer, banketter og konferanser for opp till 1000 personer. Vi kan ta hånd om event, mingling og middager for omkring 500 personer. med et bredt utvalg av festmenyer kan vi skreddersy arrangementet helt etter deres ønske. Vi tilpasser lokaler og møblering etter det enkelte møtes unike behov og vi tilbyr også en profesjonell kursvert som hjelper til med alt fra dagsorden til teknikk. Våre dyktige servicehelter sørger for at det er stressfritt og gøy å arrangere konferanse hos oss, det garanterer vi!

Aktivitetsbygda Sogndal

I Sogndal finner du et av norges største innendørs klatrevegger, flotte stier for sykling og et friluftsliv for enhver smak. Langs med fjorden kan du gå "Fjordstien" som knytter fjorden vakkert inn til bygda. En kort kjøretur fra hotellet tar deg til Sogn Museum og De Heibergske Samlinger, Fjordmuseumet på Kaupanger. Sogndal byr også på svært mange fine turer i det mange fjellene som ligger rett utenfor døren, med fantastiske utsiktspunkt. Hotellet er den perfekte base for å oppleve det varierte kultur- og naturlandskapet i Sognefjordområdet. Med Urnes stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden og Flåmsbanen i nærheten er du garantert et spennende opphold. Bli med på brevandring, rafting, juving eller kajakkpadling på fjord og isbrevann i naturskjønne omgivelser.

Om vinteren kan du besøke Sogndal Skisenter eller Sogn Skisenter bare 15 minutter unna. Begge alpinanleggene byr på varierte utfordringer for både nybegynnere og de mer erfarne med både barnebakker og løssnøområder. Sogndal har shoppingsenter, flere kafeer og aktivitetsbedrifter, alt i gåavstand fra hotellet!

Kontakt

  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Sogndal skysstasjon, 50 m fra hotellet

Fra Sogndal Lufthamn

Flybuss fra flyplassen, ca 20 min

Om Quality Hotel Sogndal

Antall hotellrom

226 rom

Antall konferanselokaler

9 konferanserom, det største møterommet har plass til 530 deltagere. Totalt rommer alle møterom 1000 personer.

Avstand Sogndal Lufthavn

20 km

Avstand Sogndal Skysstasjon

50 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.