Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norge

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norge

Quality Hotel Richard With åpnet dørene i mai 2023. Omringet av hav, beliggende på bryggekanten i Stokmarknes blir hotellet ideelt for konferanser, familieturer og vennegjengen. Her kan du stupe i havet og slappe av i vår flytende badstu. Velkommen!

Quality Hotel™ Richard With 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Richard With

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Endelig har Quality Hotel™ Richard With åpnet dørene! Med den beste beliggenheten på bryggekanten på Stokmarknes, midt i Norges mest eksotiske naturperle, Vesterålen, er Quality Hotel™ Richard With det perfekte utgangspunkt for å utforske Nord-Norge. Med trollbindende utsikt, mat med rot i lokale tradisjoner og arenaer som legger til rette for inspirerende møter med hvilepuls, blir vi et spennende og inspirerende hotell, som byr på mer enn bare overnatting.
Midt i hjertet av Vesterålen

Quality Hotel™ Richard With ligger midt i hjertet av Vesterålen, nærmere bestemt på Stokmarknes. Hotellet speiler seg i havet som bruser like utenfor vinduet og er lokalisert et steinkast unna Hurtigrutemuseet. Den lokale flyplassen, Stokmarknes Lufthavn, er kun 8 minutter fra hotellet. Har du noen gang sett et naturprogram fra Nord-Norge, lest en artikkel i et blad eller lest et innlegg på facebook fra en bekjent - og bare latt tankene vandre; der står du, på dekk på en fiskebåt, kjenner sjøsprøyten i ansiktet og saltsmaken i munnen, mens du speider utover horisonten etter hval og havørn. Kanskje du padler avgårde i kajakk når solen skinner, havet er blikkstille og leker med de nydelige blåtonene. Eller er du er ei fjellgeit som elsker å bestige den ene etter den andre fjelltoppen, vi trenger vel ikke å fortelle deg at de bildene og opplevelsene blir magiske, og noe du kan snakke om i flere år, kanskje det gir mersmak til gjentagelse? Vesterålen er et naturlig utgangspunkt for de mest eksotiske skattene Norge har å by på.

Smaken av Nord-Norge

Restaurant 1893 finner du i sjøkanten, hvor du er hjertelig velkommen til å nyte fransk-nordisk kvalitetsmat, inspirert av det franske kjøkkenet. Kjøkkenet tilbyr en variert og velkomponert à la carte-meny basert på lokale råvarer, hvor du kan velge mellom klassiske favoritter med en lokal tvist. Føl deg hjemme i baren, Bar 1893, med havutsikt og god drikke.

Konferanser og møter

Med sine 8 etasjer, er Quality Hotel™ Richard With Vesterålens største hotell og en del av den innbydende havnepromenaden på Stokmarknes. Hotellet blir en ny storstue for små og store anledninger - en fleksibel møteplass med smakfulle opplevelser.

Hotellet er et ledende forretningshotell med eventsalen, Storheia, som kan romme opptil 150 popcornspisende konferansegjester. I tillegg til å være innbydende, inneholder konferansefasilitetene det siste innen teknologi, lyd, lys og bilde. Quality Hotel™ Richard With har 6 fleksible møterom i ulike størrelser. Workshop, konferanse eller bryllup? På Quality Hotel™ er vi møteeksperter og sørger for at ditt møte går knirkefritt! Du har vel fått med deg at popcorn, softis og kaffe alltid er inkludert når du er på konferanse hos oss?

154 hotellrom med hvilepuls

Quality Hotel™ Richard With har 154 rom innredet i tråd med lokasjonen, av arkitekt, Nina Haeg. Flere rom har enestående utsikt, hvor alt du våkner til er blått hav og nordnorsk natur. Unn deg selv ekstra luksus i våre 5 elegante suiter eller i ett av våre 6 deluxe rom - noen med egen hems!

Trening og flytende badstuflåte

Ja, du leste riktig. Å stupe i havet etterfulgt av et deilig besøk i vår flytende badstu, gir dagen et forfriskende punktum eller et magisk startskudd, om du er den typen. Og for de av oss som mener at avkobling er synonymt med å brenne kalorier, har vi et treningssenter med styrkeapparater som er åpen døgnet rundt.. Eller hvorfor ikke krysse av fjelltopper samtidig med løperunden? Det er ikke langt mellom de Instagramvennlige øyeblikkene i Vesterålen.

Hurtigrutens fødested

Destinasjonen med fortyllende nordlys og eksotiske naturopplevelser er også Hurtigrutens fødested. Forretningsmannen og hotellets navnefar, Richard With, grunnla Hurtigruten på Nordnes, også kjent som Richard Withs plass, hvor hotellet er plassert. Stokmarknes er da en selvfølgelig havn og stoppested på den vakre sjøreisens ferd fra Bergen til Kirkenes.

Rått og spektakulært

Et hav av opplevelser venter på deg i Vesterålen! Hva med hvalsafari eller rib-tur på nordnorske bølger? Eller eventyrlige Trollfjorden, omgitt av stupbratte fjell som stikker så høyt som 1000 meter over havet. Quality Hotel™ Richard With er også startstreken til naturperler som Storheia, Møysalen, Raftsundet, hvite strender og de utallige fjelltoppene som bør stå på bucketlista når du besøker Nord-Norge.

Velkommen!

Kontakt

  • Havnegata 2 8450 Stokmarknes , Norge

Restaurant 1893

Gå for all del ikke glipp av maten, drikken og utsikten på Restaurant 1893! Les mer om restauranten her.

Book bord her

Du når oss også på mail: restaurant1893@strawberry.no eller telefon: +47 480 89 048

Finne frem til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Hadsel taxi. Telefon +47 07550.

Hurtigruten

Hurtigrutekaia ligger ca 250 meter fra hotellet.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.