Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Festningen Hotel & Resort Kongsvinger ,  Norge

Festningen Hotel & Resort

Kongsvinger,  Norge

Festningen Hotel & Resort er sentralt plassert i Kongsvinger, innenfor festningsmurene i Øvrebyen. Hotellet med historisk betydning har møterom, restaurant og rom for overnatting - et unikt hotell for unike opplevelser.

Festningen Hotel & Resort 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Kongsvinger Festning ligger på toppen av Kongsvinger, vårt eget Soria Moria. Kongsvinger Festning er - om ikke umulig - i alle fall vanskelig å ikke legge merke til når man tar turen til Kongsvinger. Festningen er et viktig kulturminne og en unik destinasjon for deg som elsker å reise til steder hvor historien sitter i veggene, eller for deg som ønsker å sette en unik ramme rundt bryllupet ditt, konfirmasjonen eller 50-årsdagen. Dette er også stedet for bedrifter som ønsker å gjøre noe spesielt utenom det vanlige.

Renovasjon og historisk atmosfære

Festningen er nå rehabilitert og tilrettelagt for bruk, det synes vi er utrolig gøy! Dette er virkelig et hotell med historisk betydning i norsk sammenheng. Festningen har røtter helt tilbake til 1600-tallet og har vært en viktig brikke i Norges rikspolitiske historie, for Norges selvstendighet og ikke minst for å beskytte landets grense - fra et historisk perspektiv.

Det er kanskje ikke alle som vet hva en kaserne er - kort forklart er det et militært bygg for soldater. Vår kaserne kan dateres helt tilbake til 1771 og vi elsker hvordan den nå fremstår i all sin prakt etter å ha gjennomgått en totalrehabilitering. Kongsvinger Festning er virkelig et genuint unikt hotell med rundt 60 senger fordelt på 28 store og små rom, alle med eget særpreg og med historisk atmosfære. Flere av rommene våre har panoramautsikt utover Glomma og Finnskogen! Med originale tapeter og detaljer som virkelig setter stemningen i rommet, er dette et unikt rom du kan senke skuldrene og bare slappe av i.

Kulinariske opplevelser satt i historiske omgivelser

La oss ta deg med på en reise, en reise i historiske lokaler hvor vi serverer kortreist mat som er nøye planlagt ut fra sesongens råvarer. Vi har flere lokaler som egner seg godt til middag, selskap og eventer.

Kurs og konferanse

Vi har flere konferanserom og kan ta imot grupper på opptil 140 personer. Alle våre møterom er lyse og trivelige.

Velkommen til Kongsvinger Festning!

Kontakt

  • Kongsvinger Festning 2213 Kongsvinger , Norge

Finne frem til hotellet

Buss og tog

Ved hjelp av reiseplanleggeren ruter.no kan du planlegge turen kollektivt frem til oss, Kongsvinger stasjon ligger 1,4 km unna oss.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Fra Norges hovedflyplass til Kongsvinger tar det litt over en 1 time med bil. Du kan også ta Flytoget til Oslo S og derretter tog og buss til Kongsvinger fra Oslo S.

Taxi

Vi anbefaler Kongsvinger Taxi: 03650

1800-tallet

I riktig gamle dager måtte man komme seg hit til fots eller (om du var rik eller veldig heldig) hest. Litt avhengig av hvor du befinner deg i landet kan du beregne 1-30 dagers reisetid, til fots - god tur!

Om hotellet

Antall hotellrom

28 dobbeltrom

Avstand til flyplassen

Oslo Airport Gardermoen 51 km.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.