Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel® Runway ligger rett ved siden av rullebanen på Gardermoen. Hotellet har stor parkeringsplass rett utenfor døren og restaurantmuligheter i nærheten, perfekt beliggenhet om du er er på reise eller skal holde en konferanse.

Comfort Hotel® Runway 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Runway

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel® Runway ligger bare ti minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, som jo er perfekt når du ikke vil bruke lang tid til og fra flyplassen. Hotellet passer dermed også veldig bra for møter og konferanser.

Hotellet og rommene

Hotellet har 303 fine dobbeltrom, og egner seg til alt fra konferansegjester til deg som er på vei ut i verden eller rundt i Norge. Rommene er smarte og kompakte. I skinnstolene fra Bruno Mathson kan du slappe av med en bok eller en serie, eller du kan vippe ned Montana-skrivebordet og jobbe litt. Med trådløst nett på hele hotellet er det ingen problem. Men du, det kan være greit at du er advart: Rommene er lydisolerte og har gode Duxiana-senger. Ingen garanti for at du ikke forsover deg, med andre ord. 

Mat

I barception kan du hver dag mellom 15:00 - 23:00 bestille en deilig pizza fra vår pizzaovn.

Konferanselokaler

Om du skal ha møte eller konferanse hvor deltagerne kommer tilreisende med fly eller tog er det veldig greit med lokaler rett ved flyplassen. Vår konferanseavdeling er stor og fungerer supert for både store konferanser og små møter. Her har vi 15 møterom med moderne og fleksible løsninger. Konferanseavdelingen har totalt plass til 732 deltakere, hvorav det største rommet har en makskapasitet på 280 personer. Les mer om våre konferanselokaler her

Treningsrom

Om du har lyst å svette ut litt når du bor hos oss kan du trene i vårt treningsrom. Her har du både treningsmaskiner og vekter, og en ganske unik utsikt over rullebanen.

Reis enkelt

Comfort Hotel® Runway har 140 avgiftsbelagte parkeringsplasser og shuttlebuss S44 kjører mellom flyplassen og hotellet. Du finner aktuelle busstider i Vy-appen.Biletter kjøpes i Vy-appen eller på bussen, pris 80 NOK per person en vei. 

Oslo 30 minutter unna

Vil du oppdage hovedstaden? Med Flytoget som går fra Oslo Lufthavn Gardermoen er du inne i Oslo sentrum på 30 minutter. Sjekk ut her for å lese litt mer om hva du kan gjøre i Oslo. Her kan du også lese mer om våre hotell ved Gardermoen.

For familier

Munti Box fra Munti Magic har skiftende aktiviteter for små og store barn i farta! Her er det mulig å leke sammen og utfolde seg kreativt, og vise fram det man har laget på den store skjermen på veggen. En digital verden i en fysisk lekesone – som gjør oppholdet litt bedre for alle.

Kontakt

  • Hans Gaarders veg 27 2060 Gardermoen , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Shuttlebuss S44 går mellom hotellet og flyplassen, fra plattform 40 på flyplassen. Ta kontakt med resepsjonen for aktuelle busstider eller finn tider i Vy-appen. Billett kjøpes i Vy-appen eller på bussen, pris 80 NOK per person en vei. 

Taxi
Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi.
De kan nås på tlf 03550.

Taxi holdeplass finner du utenfor ankomsthallen.    

Om Comfort Hotel Runway

Antall hotellrom

303 rom - 650 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 5,7 km, ca 10 min

Antall konferanserom

14 stk - totalkapasitet 735 personer, vårt største lokale tar 280 personer. 

Avstand lokaltrafikk

På strekningen Oslo Lufthavn Gardermoen - Oslo Sentralstajon går det flytog, Intercity- og lokaltog samt flybusser. 

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.