Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stort lokale med utsikt ved Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Det store lokalet "Faith Hope Love" ved Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Pond er lokalisert på Forus, midt i det ekspansive og internasjonale virksomhetsområdet i Stavangerregionen. Her kan du nyte alle fasiliteter som et nytt og fremtidsrettet hotell har å by på.

Quality Hotel™ Pond 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Pond er et friskt pust i et ekspansivt område, tett på både Stavanger, Sandnes og Stavanger Lufthavn. Hotellet åpnet i 2016 og byr på en avslappende og hyggelig atmosfære som passer utmerket for uformelle samtaler så vel som viktige møter.

Et komplett konferansehotell

Quality Hotel Pond er et komplett fullservicehotell med konferanseanlegg og det siste innen videokonferanseutstyr. Med 184 rom, åtte konferanselokaler og kapasitet til å ta imot 150 personer, kan vi hjelpe deg med alt fra mindre møter til store konferanser, bankettmiddager og eventer. I loungen kan du ta en pause mellom viktige samtaler og utfordrende møter. I Brasserie X kan du forhåndsbestille en god lunsj eller nyte en spennende konferansemiddag med kolleger og forretningsforbindelser. 

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt plassert på Forus, et businessområde blant alle de store industriselskapene. Med ti minutter til Stavanger og Sandnes og ti minutter til Sola flyplass er det kort avstand til både by og flyplass så vel som områdets bedrifter og foretak. Den langstrakte sandstranden Solastranden ligger 8 km fra hotellet og ikke langt unna finner du Viking stadion, hjemmearenaen til fotballaget Viking.

Aktiviteter

På Quality Hotel Pond kan du trene i et moderne treningsrom eller slappe av i vår lounge med en runde shuffleboard eller foosball og noe godt å drikke. Du kan også ta en runde på områdets beste golfbane, bare en kort gåtur unna. Shoppingsenteret, «Kvadrat», er en kort kjøretur unna med 170 butikker fordelt på ulike bransjer.

Helgestengt

Quality Hotel Pond holder stengt hver helg fra fredag kl.15.00 til søndag kl. 15.00.

Kontakt

  • Koppholen 17 4313 Sandnes , Norge

Om Quality Hotel Pond

Antall hotellrom

184 stk 

Antall konferanselokaler

8 stk - plass til 150 personer

Avstand flyplasser

Stavanger flyplass, Sola: 6 km

Finn frem til hotellet

Buss

Ta lokale busser til Koppholen holdeplass, ca 200 m fra hotellet. Bussene går til og fra Stavanger sentrum og Sandnes sentrum.

Tog

Ta lokaltog til Gausel stasjon, ca. 3,4 km fra hotellet. Togene går til og fra Stavanger sentrum og Sandnes sentrum. Fra Gausel stasjon går det lokalbusser til Koppholen holdeplass.

Fra Stavanger Lufthavn Sola

Ta lokalbusser fra Stavanger Lufthavn Sola til Tvedtsenteret, ca. 1 km fra hotellet. Derfra går lokalbussen ca. hvert 5. minutt til Koppholen holdeplass.

Taxi

Vi anbefaler Sandnes Taxi, telefon +47 51 66 16 00, og Sola Taxi, telefon, +47 51 65 04 44.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.