Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Trondheim

Våre seks hotell i Trondheim sentrum har kort avstand til alt hva byen har å tilby av severdigheter, uteliv og attraksjoner.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Flott utgangspunkt for å oppleve byen

Fra våre hotell i Trondheim kan du gå langs Nidelven og gjennom gamlebyen Bakklandet, hvor du kan ta en pause på en hyggelig kafé eller restaurant ved elven. Opplev storslagne Nidarosdomen og kulturmuseet Rockheim, eller shop på Solsiden hvor du kan avslutte dagen med en drink eller en god middag på en av havnens mange restauranter.

Har du lyst på utsikt? Ta turen til Tyholttårnet og dets roterende restaurant, eller nyt kortreist mat på historiske Kristiansten festning.

Konferanse- og møtelokaler i Trondheim

Om du skal på konferanse eller holde møter og event i Trondheim ligger vårt store hotell på Tiller bare 7 kilometer sør for sentrum. Skal du holde konferanse i Midt-Norge, er på gjennomreise eller ønsker overnatting ved flyplassen ligger vårt store konferansehotell i Stjørdal bare 3 kilometer fra Trondheim lufthavn, Værnes. Gratis parkering, tidlig frokost og hyppige avganger med kollektivtransport til og fra flyplassen gjør oppholdet enkelt for deg som er på reise.

Fra Trondheim tar det for øvrig bare 2,5 time med bil over til Sverige og opp i fjellene til vårt vakre designhotell med spa, omkranset av Åres herlige skilandskap. Les mer om vårt utvalg av konferansemuligheter i Trondheim her

 

Mer om Trondheim

5 restauranttips i Norges tredje største by

Bli kjent med Trondheim

Book julebord i Trondheim

I Trondheim kan du velge og vrake mellom gode julebord. Vil du booke for hele bedriften, vennegjengen eller familien? Se priser og book her!

Nærliggende destinasjoner

Stjørdal

Steinkjer

Kristiansund

Åre

Les mindre
8 hotell i Trondheim

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.