Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Entry! Hotellet er det perfekte utgangspunkt for både forretningsreiser og fornøyelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellom Oslo og Tusenfryd, med flotte turstier i umiddelbar nærhet.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Entry

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Quality Hotel Entry ligger i landlige og grønne omgivelser i et parkanlegg ved Kolbotn, kun 10 minutter til Oslo sentrum.

Moderne hotell

Quality Hotel Entry er moderne med åpne fellesområder, aktivt barområde med shuffleboard og nytt friskt lunsj-konsept med fokus på sesongens råvarer. Et topp kjøkken, godt teknisk utstyr og serviceinnstilte medarbeidere sørger for at alle behov ivaretas på en best mulig måte.

Transport til og fra Oslo

Bussholdeplass tur/retur Oslo ligger kun 2 minutters gange fra hotellet. For kursdeltagere kan vi organisere felles busstransport tur/retur Oslo sentrum eller Gardermoen. Kaffe og boller på bussen kan vi fikse!

Barnas hotell

Gjennom sommeren er vi en destinasjon for lek og morro for hele familien, men aller mest for barna. Med lekerom og ballspill i hagen kan du være sikker på at det ikke blir noen kjedelige øyeblikk for hverken deg eller barna!

Eventyrlige omgivelser

Med naturskjønne omgivelser i umiddelbar nærhet ligger Quality Hotel™ Entry perfekt til for å skape nye sommerminner. Med utlånssyklene kan du ta deg turen til lokale Hvervenbukta, med badestrand i koselige omgivelser for både store og små! Det er kun en spasertur bort til Kolbotn Sentrum kan du nyte en kopp kaffe langs Kolbotntjernet eller Gjersjøen. Om du har bilen tilgjengelig er det kun en kort kjøretur på 10 minutter til fantastiske Ingierstrand badeplass. Hotellet har også en stor hage uten innsyn som kan benyttes til avslapning, lek og morro eller til selskap.

Kontakt

  • Lienga 11 1414 Trollåsen , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss nr 83 fra Oslo sentrum. Busstoppet heter Mastemyr hotell og ligger like ved hotellet. Bussen tar rundt 15 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Rutetider finner du her.

Tog

Rutetog til Kolbotn stasjon eller Rosenholm station. Derfra passer det med taxi  som tar 3 minutter eller en spasertur på 20 - 25 minutter.

Fra Oslo lufthavn, Gardermoen

Det går an å be om fastpris på taxi fra både Follo Taxi og Oslo Taxi. I tillegg er det enkelt å ta Flytoget fra Gardermoen til Oslo S og derfra buss nr 83 eller taxi til hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antall hotellrom

164 rom - 361 sengeplasser.

Antall konferanselokaler

19 fleksible konferanselokaler hvor storsalen alene har en kapasitet opp til 400 personer. 

Avstand Oslo Airport Gardermoen

45 km, ca 45 min

 Avstand fra togstasjon

Kolbotn stasjon, 4 km

Avstand lokaltrafikk

4 km - 5 min

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.