Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle som vil stikke innom og soverom for alle som vil bli. Sommerro er et sted alle kan føle seg litt hjemme, og likevel langt vekk fra hverdagen.

Sommerro 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,6
av 10
Vurdering av Sommerro

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Sommerro. Med svømmebasseng, badstuer, barer og hotellets kronjuvel; en sirkelformet takrestaurant over to etasjer, med utsikt over Frogner. Dette hotellet må rett og slett oppleves. 

Energi til byen

Sommerro er et hus for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle som vil stikke innom, og soverom for alle som vil bli. Det gamle hovedkontoret til Oslo Lysverker fra 1932 renovert og blitt til 10 etasjer for energiske opplevelser, påfyll og avkobling. Sommerro er stedet alle kan føle seg litt hjemme, og likevel langt vekk fra hverdagen.

Lys, kraft og varme

De tre ordene som ble risset inn i elektrisitetsverkets fasade for snart 100 år siden utgjør Sommerros DNA i dag: Lys, kraft og varme. Sommerro er et sosialt samlingspunkt hvor lokale og besøkende kan møtes, prate, skape og slappe av. Menneskene er Sommerro, og Sommerro skal kjennetegnes av gjestfrihet, mangfold og gode opplevelser.

Vi skal gi energi til byen

På Sommerro kan du spise frokost i brasseriet hver dag, og få kaffen servert slik vi vet at du liker den best. Ta en oppkvikkende svømmetur i nyrestaurerte Vestkantbadet og nyt godt av vår splitter nye velvære- og treningsavdeling, eller inviter til jobbmøter, lunsjer eller helaftens middager i en av våre mange kafeer, barer og restauranter.

Kultur

Med et rikt program av konserter og arrangementer byr vi på kulturelt påfyll, inspirasjon og kunnskap året gjennom – fra høytlesning og vinsmaking i Biblioteket til filmkvelder i Kinoen og konserter med morgendagens stjerner på Lysverker Scene. Alle våre saler, scener og møterom er tilgjengelig for privat utleie, perfekt for brylluper, intime selskaper eller idéverksted med jobben.

Vi gleder oss til å skape uforglemmelige minner med deg på Solli plass. Velkommen til Sommerro!

Kontakt

  • Sommerrogata 1 0255 Oslo , Norge

Finne frem til hotellet

T-bane

Nationaltheateret, 5 min gange

Buss

Solli plass

Tog

Nationaltheateret, 10 min gange

Fra flyplassen

Flytog til Gardermoen og Torp

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323

Om Sommerro

Antall rom

231 rom

Antall møterom

11

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.