Medlemskap

5/44

Sommerro

Sommerro ligger midt på Solli Plass på Frogner i Oslo, og tilbyr Art deco-luksus, historiske vibber fra de glade 20-årene og en rekke spisesteder. Kom innom for et måltid med live musikk eller ta inn på et helt unikt hotellrom for natten. Ta en svømmetur i Vestkantbadet, en drink på taket, en filmkveld i Kinoen eller et møte i Krohgsalen – alt du trenger, midt i byen!

Les mer om hotelletchevronDown

Resortfølelse midt i byen


På utkikk etter et opphold hvor du aldri trenger å forlate hotellet? Sommerro har alt du trenger, enten du er på ferie, konferanse eller en hyggekveld. Sol deg ved takbassenget, hold din kjæres hånd i kinosalen eller ta en skål med kollegene i møterommet. Med 7 spisesteder og barer kan du velge og vrake i forskjellige cuisines. Ta en Afternoon Tea på To Søstre, etterfulgt av et glass i Ekspedisjonshallen med jazzband i bakgrunnen, og avslutt kvelden med et måltid på Tak – med utsikt over hele Oslo – før du stuper i seng bare en heistur unna. Vil du likevel ut, er både byen, barer, shopping og trikkestoppet rett utenfor døren.


Fancy nabolagshus med historie i veggene


Sommerro er stedet for hele byen! Her kommer lokale og besøkende sammen i en behagelig, intim atmosfære under et enormt veggmaleri fra Per Krohg som illustrerer byggets historie som Oslo Lysverker. I samarbeid med byantikvaren, er det gamle industri- og kontorbygget gjenreist i original stil og åpnet for folket. Få med deg jazzband og DJs, stand-up shows og filmvisninger. Som hotellgjest kommer du enda tettere på historien, hvor du bor i store, velutstyrte rom i tidsriktig Art deco-stil med luksuriøse vibber.


Konferanse med stil


Bryllup, event eller konferanse? Sommerro tilbyr 8 historisk Art deco-innredede møte- og konferanserom i varierende størrelser og utforming. Se for deg å ta brudevalsen i vakre Krohgsalen, sikre en viktig businessavtale i Direktørkontoret eller gjøre ditt livs viktigste presentasjon i Kinoen – her finner du noe som passer enhver anledning. Book ditt event her! Kommer eventgjestene med bil? Sommerro har avtale med OnePark Solli Plass, bare 200 meter fra hotellet.

tripAdvisor4.5 / 5265 anmeldelsernewTab
breakfast

Frokost inkludert

Frokost er alltid inkludert

city-oslo

Resortfølelse midt i byen

Oslo sentrums nyeste utelivsområde bak slottet

pool

Oslos første takbasseng

Basseng, sauna og restaurant med panoramautsikt

På hotellet

24h24 t resepsjon

parkingTypeParkering

gymTreningsrom

conciergeConcierge

poolBasseng

climateControlKlimakontroll

roomServiceRoom service

petsAllowedKjæledyr tillatt

hotelLoungeLobby lounge

workAreaArbeidsområde

relaxRelax-avdeling

sunTerraceSolterrasse

gardenHage/bakgård

laundryServiceVaskeservice

saunaSauna

priceTagLobbybutikk

wifiGratis wifi

breakfastFrokost

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagasjerom

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedRøyking forbudt

Vestkantbadet

Finn oss

Sommerrogata 1

0256, Oslo, Norge

Veibeskrivelse

Kjekt å vite

Våre tilbud

Lyst på 5-15 % rabatt på hotellrom – alltid?

Lyst på 5-15 % rabatt på hotellrom – alltid?