Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Lily Country Club Kløfta ,  Norge

Lily Country Club

Kløfta,  Norge

I naturskjønne omgivelser, kun 10 minutter fra Gardermoen og 25 minutter fra Oslo finner du oss. Vi ligger landlig til, på hull 18 på golfbanen, med alle muligheter i umiddelbar nærhet.

Lily Country Club 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,4
av 10
Vurdering av Lily Country Club

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Lily Country Club åpner endelig dørene, og inviterer deg til en avslappende helg - eller uke - borte fra byens kjas og mas! Plassert rett ved en 18-hulls internasjonal golfmesterskapsbane på Miklagard, utnytter hotellet sine landlige omgivelser til det fulle.

Landlig og avslappende

Med 486 hotellrom i grønne, landlige omgivelser, kun 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, er det bare å bli – så lenge du vil. Hos oss finner du alt du trenger for et avslappende opphold, og vi gjør alt vi kan for å skape det som både føles og huskes som gode øyeblikk, varige inntrykk og din egen form for tilhørighet. Hos oss er døren alltid åpen.

Hva vil du spise?

På Lily Country Club kan du velge akkurat det du har lyst på - fra våre fire serveringssteder. I vår hovedrestaurant, Brasseriet, har våre kokker brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser som vi kombinerer og foredler med kvalitetsråvarer i sesong fra bugnende nærområder. 

Du kan også nyte de samme smakene utendørs ved golfbanen, på Greenfield Terrace. Ta en pust på behagelige solsenger under trærne i Courtyard Terrace, og la boblene gjøre susen. I Bar Lilibet er det fyr på peisen året rundt - og det er det også i baren!

Fore!

Har du en drivendes god drive? Prøv deg på en av Norges største golfbaner, for Miklagard Golf ligger rett ved siden av Lily Country Club. Øv deg på putting, eller ta golfbilen på en runde over gressheiene for et skikkelig slag.

Spa & helse

Hos Lily Country Club skal du ikke gå hjem med såre golfmuskler. Vi tilbyr en hel rekke behandlinger og bad i vårt spa - hammam, badstu, massasje... hva enn du trenger for å komme i balanse. Du finner også et treningslokale, hvor du kan delta i gruppetreninger, booke time med en personlig trener eller kjøre ditt eget opplegg. Vi har alt fra yoga til boksing!

Kontakt

  • Væringvegen 44 2040 Kløfta , Norge

Finne frem til hotellet

Med bil

Hotellet ligger 15 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen, ca. 10 minutter å kjøre med bil. Kjøreturen fra Oslo tar ca. 25 minutter.

Fra Oslo

Kløfta Stasjon ligger kun en halvtimes togtur unna Oslo sentrum. Herfra kan du ta en av våre skyttelbusser eller ta en 10 minutters gåtur til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi, telefon +47 63 97 35 00

Om Lily Country Club

Antall hotellrom

486

Antall konferanserom

27

Fasiliteter

Spa

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.