Medlemskap

5/34

Lily Country Club

I naturskjønne omgivelser på Kløfta, bare en halvtime fra Oslo og et kvarter fra Oslo lufthavn Gardermoen, finner du Lily Country Club. Med beliggenhet ved 18. hull på Miklagard Golfklubb, stort konferansesenter, et velutrustet spaanlegg, fire spisesteder og to barer, kan du gjøre oppholdet til akkurat det du selv ønsker.

Les mer om hotelletchevronDown

Landlig og livlig


Bare en knapp kjøretur fra Oslo og enda kortere fra Oslo lufthavn Gardermoen ligger Kløfta – et skjønt naturlandskap med turstier og fuglekvitter. Lily Country Club speiler det avslappende landskapet i arkitekturen, med store, luftige rom og lyse fellesarealer. Men ikke la deg lure av stillheten, her har du nok av aktiviteter til å aldri kjede deg. Etter en dag på golfbanen eller i spaet, kan du nyte et måltid innen- eller utendørs i en av de tre restaurantene og avslutte kvelden med en drink i en av de to barene, mens du ser utover golfbanen. Parker på hotellets egen parkering mot gebyr, eller avtal transport med hotellet.


Fore!


Golfbanen på Miklagard er en av Norges største baner, og er brukt i turneringer i verdensklasse. Har du grunnkurs og medlemskap i en golfklubb, anbefaler vi å booke golfpakken på Lily Country Club. Pakken inkluderer greenfee, så du kan slå deg løs og nyte en solrik dag på banen. Skal du arrangere turnering, eller booker du for en større gruppe? Hotellet skreddersyr golfopplevelsen sammen med deg, så dere får det aller meste ut av oppholdet.


Business og avslapping


Skal du arrangere konferanse eller event? Kanskje et bryllup eller en større fest? Lily Country Club har en rekke konferanse- og møterom i varierende størrelser, med plass til over 1200 deltakere totalt. Ikke bare skreddersys eventet helt etter behov, men det er også muligheter for skyttelbusser til og fra Gardermoen for ekstra komfort. Etter endt møtedag står sauna, hamam og massasje for tur i Lily Spa, eller kanskje foretrekker du en yoga- eller boksetime på treningsstudioet.

tripAdvisor4.5 / 5141 anmeldelsernewTab
breakfast

Frokost inkludert

Frokost er alltid inkludert

golf

Norges beste golfbane

Utsikt over Miklagard Golfklubbs 18 hull.

strawberry-web

Fullverdig resort

Golf, spa, konferanse & fem serveringssteder

På hotellet

24h24 t resepsjon

parkingTypeParkering

gymTreningsrom

conciergeConcierge

climateControlKlimakontroll

acAir condition

petsAllowedKjæledyr tillatt

hotelLoungeLobby lounge

workAreaArbeidsområde

gardenHage/bakgård

shuffleBoardShuffleboard

tableTennisBordtennis

laundryServiceVaskeservice

golfGolfbane

priceTagLobbybutikk

wifiGratis wifi

breakfastFrokost

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagasjerom

smokingNotAllowedRøyking forbudt

giftBenefitGavebutikk

Finn oss

Væringvegen 44

2040, Kløfta, Norge

Veibeskrivelse

Kjekt å vite

Våre tilbud